2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 3ماه با الکس کندلا بیکینیمو لیزر کردم چون دردداشت رفتم دایود از وقتی رفتم دایود اینشکلی شدم مشکل ...

کندلا موثرتر بود یا دایود؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
سلام عزیزم من ماما هستم  خودمم اینکارو انجام دادم بی شک اگر مضر بود اینکارو انجام نمیدادم نگرا ...

اخه پس چرا من اینطوری شدم. 3ماهه میرم دایود تو این 3ماه یه دفه پریود شدم اینماهم عقب انداختم.اونماه نشدم گفتم شاید بخاطر استرس باشه. ولی اینماه استرس نداشتم مشکل هورمونیم ندارم اخه

من 3ماه با الکس کندلا بیکینیمو لیزر کردم چون دردداشت رفتم دایود از وقتی رفتم دایود اینشکلی شدم مشکل ...

دست و پاتو لیزر نکردی؟ نمیدونی معمولا چندتا شات میزنن؟ چون به من شاتی قیمت دادن

🖤

کندالا کلا قویتره. من چون تو قسمت بیکینی درد داشتم رفتم دایود تازه شروع کردم هنوز جواب نگرفتم

کاش همونو ادامه میدادی ژل زایلاپی بزن دردو کمتر میکنه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
اخه پس چرا من اینطوری شدم. 3ماهه میرم دایود تو این 3ماه یه دفه پریود شدم اینماهم عقب انداختم.اونماه ...

عزیزم شاید تغییر هورمونیتون همزمان با رفتن به لیزر بوده من هم خودم هم خیلی از مراجعینم انجام دادیم تا حالا هیچ کدوم از این مشکلات رو بر طرف نکرد 

اون تخمدان ها و رحم توی سطح خیلی عمیقی از بدن هستن و این اشعه رو سطح کار مبکنه و تاثیر داره  ...