2777
2789

اگه گذاشته باشه رو حالتی که همه ببینن میشه اخرین انلاین بودن رو با تاریخ و ساعت ببینی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه گذاشته باشه رو حالتی ک کسی نبینه فقط موقعی ک انلاین باشه میفهمی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
اگه گذاشته باشه رو حالتی که همه ببینن میشه اخرین انلاین بودن رو با تاریخ و ساعت ببینی

تاریخ و ساعت و میبینم ولییییی اونجاش ک رو پرفایله نقطه سبز باشه رو نمی بیتم ینی سبز نیس

خدایااااااااا کمکم کن..........
تاریخ و ساعت و میبینم ولییییی اونجاش ک رو پرفایله نقطه سبز باشه رو نمی بیتم ینی سبز نیس

اونجا این مدلی نیست فقط انلاین بودن رو نشون میده

عزیزم اگ پرو فایل و وضعیتشو نو نگا کنم میفهمن؟؟؟

نه

ینی میگی فقط ساعت و تاریخ رو نشون میده

منظورت مثل اینجاست که وقتی کسی انلاینه چراغ سبز نشون میده🤔اگه منظورت اینه ک نه نمیشه

سلام.ببخشید عزیزم.من تو خصوصی که پیام دادی نتونستم جوابت رو بدم هی مینوشت گیرنده یافت نشد و...کلا بار اولمه که میخواستم تو نی نی سایت پیام خصوصی بدم برای همین بلد نبودم.ترسیدم نکنه ناراحت بشی که جواب ندادم برای همین گفتم شاید اگه توی یکی از تاپیکات بگم پیامم رو ببینی که چون بلد نیستم جواب ندادم.ببخشید😓

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  15 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  17 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش