2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

207 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان خواهشا خواهرانه کمکم کنید من 33 سال دارم دو تا بچه هم دارم یه دختر شش ساله یه پسر یک سال و نیمه که هنوز داره شیر میخوره من مشکل نازایی داشتم و هر دو تا بچه ام رو با روش آی وی اف خدا بهم داد ولی الان با وجود اینکه بچه شیر میدم امروز فهمیدم باردارم نمیدونم چیکار کنم واقعا فشار زیادی روم هست شوهرم میگه باید سقطش کنیم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگه دار نعمت خداست

بچه دومم رو حامله شدم وضعیت مالیمون وحشتناک بود در حدی که پول آزمایشات رو نداشتیم ولی گفتیم خواست خداست از وقتی که دنیا اومد وضعیتمون بهتر شد

نگه دار نعمت خداست بچه دومم رو حامله شدم وضعیت مالیمون وحشتناک بود در حدی که پول آزمایشات رو نداشتی ...

منم دقیقا الان همین وضع رو دارم حتی پول آزمایشها رو ندارم شوهرم یک ساله بیکاره

خواهر شوهر منم مثل شما شد خیلی سعی کرد بچه رو بندازه خیلی گریه وزاری میکرد جسم خیلی سنگین بلند میکرد که بچه اش بیافته آخرش نیافتاد الان به دنیا اومده ماشاالله از دوتا بچه قبلیش سالمتر و خوشگلتر از وقتی هم بدنیا اومده وضع مالیشون خیلی خوب شده اگر بدوتی زن وشوهر عاشق این سومی شدن 

خدا این دفعه خودش داده نندازززز

اگع کار همسرت اوکی هس نگهش داررررر

ای خدااااااا

سومی براداین زیاددد بود

من‌خسته منتطرررررم دریغ می کنی عدالتت رو شکررر

۱۰ سال التماست می کنم😢😢😢😢

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
برام دعا کنید خدا کمکم کنه واقعا گرفتارم

باور کن‌نصف این آزمایشات وسونوهایی که مینویسن همه اش بخاطر پوله الکیه اگر وضع مالیت الان تعریفی نداره برو مرکز بهداشت تحت نظر باش تا زایمانت