2777
2789
عنوان

کمک به هضم غذا

66 بازدید | 2 پست

یه هفته است دندونامو ارتودنسی کردم و نمیتونم غذا بجوم

میوه اینا رنده میکنم ولی معدم خیلی سنگینه همش فکر میکنم غذاهایی که خوردم هضم نشده و مونده تو معدم

چیکار کنم یکم از این سنگینی دربیام؟؟

پیاده روی

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

هضم نشدن غذا

نوشیدنی بابونه به دلیل داشتن خاصیت ضد اسپاسمولیتیک (داروهایی که اسپاسم عضلانی را از بین می برند) می تواند به تسکین درد اختلالات گوارشی کمک کند و از بابونه برای درمان چندین بیماری گوارشی مانند: سوء هاضمه، درد معده، اسهال، گرفتگی معده و… استفاده می شود. برای تهیه نوشیدنی بابونه تقریبا 4 گرم بابونه خشک شده را به مدت 15 دقیقه درون آب جوش بریزید تا دم بکشد سپس میل کنید. بهتر است این چای را بین وعده های غذایی بنوشید و بسته به نیاز فرد می توانید روزانه تا چهار فنجان از آن بنوشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.