2777
2789

خیلی خوب نبود، بی تفاوت بود تا این که خدا نظر رحمتش رو شامل حالمون کرد، یه خطر بزرگ رو از سرمون کم کرد و دوباره بچه را به ما برگردوند، الان جونشون برای هم در میره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب طفلیا خسته میشن تو محیط کار پسرمنم بیشتر به خودم وابسته هس

مثلا تی وی میبینه.بچه برو بدو میکنه میاد جلوش.اونم داد ک برو کنار .مگ نمیبینی دارم تی وی میبینم

خیلی عصبی میشه

کلا عصبی هست 

هر چی میگم برو اتاق بخاب نمیره

ساعت ۴ و نسم صب میره سرکار تا ۴ و نیم عصر

میدونم کارش سخته.ولی همه چی ک کار نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطشون خوبه 

پسرم خیلی ب شوهرم علاقه داره و خدارو شکر رابطه خوبی هم دارن 

شوهر منم خیلی وقت نمیذاره چون وقتی میرسه خونه خسته هست

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
مثلا تی وی میبینه.بچه برو بدو میکنه میاد جلوش.اونم داد ک برو کنار .مگ نمیبینی دارم تی وی میبینم خیل ...

من شوهرم کلا روز تعطیل هم خونه نیس

خودم یه تنه جفت پسرامو نگهداری میکنم

همه چیشون با خودمه

فقط گاهی حمام میبرشون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شوهر من همش خسته هست اصلا حوصله جیغ و بازی و سر وصدای بچه رو نداره هنش دادش میره بالا

طبیعیه مردا از سرکار که میان حوصله سروصدا ندارن , منم شوهرم روزای تعطیل بازی میکنه با پسرم و بچه ها بیشتر با مادر صمیمی هستن

خانمها شما بچه دو ساله تون رو چجوری سرگرم میکنین تو طی روز چه کارهایی انجام میده

پسر من الان سه سال و ۱۰ماهشه

دو سالگی بیشتر میبرومش بیرون

هر روز یکساعت میبردمش پارک تا دوچرخه سواری کنه

متاسفانه الان کرونا هست و نمیشه

من شوهرم کلا روز تعطیل هم خونه نیس خودم یه تنه جفت پسرامو نگهداری میکنم همه چیشون با خودمه فقط گا ...

والا خوبه مرد اصلا تو خونه نباشه

کاش شوهر منم صب میرفت تا شب

والا خوبه مرد اصلا تو خونه نباشه کاش شوهر منم صب میرفت تا شب

من دلم میگیره تنها با ۲تا بچه نادون 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شاید ویتامینای بدن شوهرت کم شده عزیزم.براش ب کمپلکس یا ب 1 300 بخر بهش بده.بگو بهداشت داده برای مردا ...

ممنون عزیزم

حتما میخرم

والا همش تو فکرم ک برم جای دیگ با پسرم زندگی‌کنم