2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه برای شب یلدا چه ایده ای دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 119 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من که عاشق تزیینم  کیک خودتون میپزین؟

اره خودم درست میکنم خیلی راحته و خیلیم سالم و خوشمزه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ممنونم عزیزم.من سومین ساله و اولین سالی که تنهاییم

ای جانم 😍😘❤️بسلامتی

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
نه مافقط خورش کدواونم دوسه سال یباردرست می کنیم به جاش لبوزیادمی پزیم کدوتنهاراتاحالانشنیده بودم بخ ...

من خورشت کدو تصورم نمیتونم بکنم. 😑😑

حتما کدو خورشتی یا کدو سبز رو میگید شما. 

من کدو حلوایی رو گفتم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اگه بفرستی که عالی میشه

عکس نمیادچکار کنم

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
فکر کنم باید لینکشو بفرستین منم دقیق نمیدونم

بلد نیسم😂

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
باشه عزیزم بیخیال😂

ی سفره بود بااجیل و هندونه تزیین شده و لواشک و شکلات و این چیزا

یلدای اولم بود مادرشوهرم دوا راه انداخت ب جاش شوهرم ی نیم ست نقره خرید و پانزده دست لباس پالتو کفش و کیف باهندونه تزیین شده انار زد زیر بغل اومد خونمون

خیلی شیرین بود برام پارسال چون چارتایی بودیم

وای چقد خوش ذوق ممنونم عزیزم

به خاطر بچه ها عزیزم پارسال تو مدرسه جشن و جایزه و خیلی خوش میگذشت بهشون الان یه ساله همش تو خونه و بدون هیچ مهمونی و رفت وامدی ، سعی میکنم بهشون خوش بگذره افسرده نشن ، راستی یادم رفت میوه خشک دوست دارن مبخوام امسال براشون بخرم 

خدایا تا به کی ساکت نشینم.    من این ها جمله از چشم تو بینم.  همه ذرات عالم منتر  تست .     تمام حقه ها زیر سر  تست.        چرا پا توی کفش ما گذاری ؟     چرا دست از سر ما بر نداری  ؟         به دست تست وسع و تنگ دستی.                                           تو عزت بخشی و ذلت  فرستی.