2777
2789

لب تاپ من یه دو روزی هست که صدا میده به نظرتون چِش شده ؟

میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید حافظه ش پر شده. فایل های اضافیت رو پاک کن اول، چندین صفحه همزمان باز نکن، بعد هم برو فایل های cached files رو پاک کن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

اگر صداش زیاده که مشکل فن داره 

اگر بعضی وقتا صدا کم و زیاد میشه بخاطر اینکه گذاشیش رو میز یا فرش و قسمت فنش باز نبوده و حالت خفگی داره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چه صدایی؟ زیرش یه چیزی بذار بیاد بالا مثلا دوتا کتاب دو طرفش بذار که هوا زیرش جریان داشته باشه شاید ...

شبیه صدای سوت زودپز همیشه زیرش کتاب میذارم که پرز بهش نچسبه البته تازگی ها حواسم نبوده خواهرزادم نرمه بیسکوییت ریخته روی لب تاپ به نظرتون ممکنه از این باشه

شاید حافظه ش پر شده. فایل های اضافیت رو پاک کن اول، چندین صفحه همزمان باز نکن، بعد هم برو فایل های c ...

مرررسی💝🌹

اگر صداش زیاده که مشکل فن داره  اگر بعضی وقتا صدا کم و زیاد میشه بخاطر اینکه گذاشیش رو میز یا ...

ممنون از راهنماییتون🌹

ممنون از راهنماییتون🌹

بجای کتاب از این سبدهای میوه هست بزار زیرش خیلی خوبه من الان 10 سال که کارم همینه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بجای کتاب از این سبدهای میوه هست بزار زیرش خیلی خوبه من الان 10 سال که کارم همینه 

ممنون از راهنماییتون😘🌹