2777
2789
عنوان

رژیم شوک باتجربه ها بیان🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا چی هست عزیزم

دکتر کرمانی میگه برای اینکه استپ وزنی نکنی تو هفته دوروز یا روزه بگیر یا 12.13ساعت هیچی نخور.من امتحان کردم روزه گرفتم از استپ دراومدم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

کسی راه حلی نداره برا چاق شدن....

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

۲۵۰ کالری😐😐😐چی میخوری اون موقع

بزرگ ترین اشکال کارت کالری وحشتناک پایینه که نتیجش همین میشه .الان یه روز ۵۰۰ بخوری چاق میشی . خوب این چه کاریه

کالری دریافتیت ۱۲۰۰ باشه هرروز . ۲ روز ۵۰۰ کالری

الان ۲ روز این چیزایی که من بهت میگمو انجام بده .از شوک در میای حدود ۱ تا ۲ کیلوئم کم میکنی

روزی ۴تا تخم مرغ پخته بدون نون . نیم کیلو میوه به جز موز . یه قاشق عسل . تقلب نکن😂دیگم اینقدر کالریتو پایین نگه ندار . این وزنو تو یه روز زیاد نکردی که بخوای تو یه روز کم کنی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
۲۵۰ کالری😐😐😐چی میخوری اون موقع بزرگ ترین اشکال کارت کالری وحشتناک پایینه که نتیجش همین میشه .الا ...

اره کمه اگه بیشتر بخورم کم نمیشم ...مرسی اینو امتحان میکنم

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
اره کمه اگه بیشتر بخورم کم نمیشم ...مرسی اینو امتحان میکنم

کم نشی بهتر از اینه که با ۵۰۰ تا اضافه شی واقعا 

۲۵۰ کالری یعنی ۳ قاشق آش تو کل شبانه روز ! 

حواست هست داری با خودت چیکار میکنی ؟ لطفا با یه متخصص تغذیه مشورت کن.میتونم شرط ببندم اگر همینجوری کم بخوری به جای اینکه کم کنی زیاد میکنی به علاوه ی کای اسیب دیگه که به خودت میزنی

حتی همون چربی هم لازمه چون ویتامینای محلول در چربی مثل e K D a جذب نمیشن مشکل ساز میشن

خودم ۱۵ کیلو کم کردم میدونم چه اسیبی میزنه رژیم غیر استاندارد

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!