2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا پیگیرنباشی نمیتونی ازدستش خلاص شی خواهر شوهرمن وقتی عروسشون شدم داره تا الان که پنج سال میگذره اصلانم عین خیالش نیست گند زده به همه بچم بیچاره هشت ماهشه ازروی این شپش افتاده سرش به خدا دیونه شدم ازدستش وقتیم میگیم مادرشوهرم میگه نه دختر من هیچی نداره دوسه تا سرکست اون یکی خواهرشوهرامم میگن بازمیگه ازیه جای دیگه شپش افتاده سرتون 

تا پیگیرنباشی نمیتونی ازدستش خلاص شی خواهر شوهرمن وقتی عروسشون شدم داره تا الان که پنج سال میگذره اص ...

من الان رفت خالمم اینو میزنه میگه کامل از بین میبره من میگم ضرری نداره اون زده هیچیش نسده دخترخالمم 2سالشه زده هیچی نشده

سم سوس کش چیه خواهر..از این شامپوهاش بگیر یبار بشور با شونه ریز خوب شونه کن برطرف بشه

اخه اونا خیلی ضرر داره این ب سرم نخورد بعد میخوام کاشت ابرو برم موهام نباید اسیب ببینه میگم ک روهوا اسپری کرد مستقیم نزد ب سرم

اخه اونا خیلی ضرر داره این ب سرم نخورد بعد میخوام کاشت ابرو برم موهام نباید اسیب ببینه میگم ک روهوا ...

من نشستم اون بالا روهوا اسگری کرد ی کم ریخت رو ساقه موهام ب ریشه نخورد