2777
2789

پسر امروز روز سوم واکسن زده.روز اول استامینوفن میدادم تب نکرد ولی دک روز به محضی که قطع میکنم مثلا ده ساعت میشه تب میکنه.چکار کنم ببرمش دکتر؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فردا دیگه خوب میشه امروزم استامینوفنش رو کامل بده سر ساعت 

پسر من ۳ روز کامل تب بالا داشت تازه من چند بارم دکتر بردمش گفت بزار سه روز تموم شه اگه تبش قطع نشد بعد بیارش الان کاملا طبیعیه

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
ممنون.الهی خیر ببینی خیالم راحت شد

قربونت برم عزیزم اره خیالت راحت دیگه فردا خوب میشه

تاپیک های قبل منو بخون ببین چه حالی داشتم سر واکسن های پسرم 

هیشکی مثل پسر من اذیت نشده سر واکسناش 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد