2777
2789
عنوان

ختم ۴۰ روزه برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 45 پست
عزیزم متوجه منظورت نشدم قراره ۴۰ نفرمون بخونیم ولی به نیت یک نفر روز بعدش به نیت یک نفر دیگه

پس یعنی من هر روز یبار این اینه رو بخونم ایه ۸۹ سوره انبیا و  تا چهل رپز هم ۷۰۰ تا استغفراللع بگم..

غسل هم باید داشت باشیم همیشه؟

🥰🤱🏻
پس یعنی من هر روز یبار این اینه رو بخونم ایه ۸۹ سوره انبیا و  تا چهل رپز هم ۷۰۰ تا استغفراللع ب ...

نه عزیزم. مثلا امروز واسه یکی مثل زهرا میخونیم

قراره مثلا من اولش ۷۰۰ بار استغفار بگم بعدش ۷۰ مرتبه آیه رو، ۴۰ نفرمون این کارو انجام میدیم واسه نیت زهرا

روز بعدش واسه یکی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم. مثلا امروز واسه یکی مثل زهرا میخونیم قراره مثلا من اولش ۷۰۰ بار استغفار بگم بعدش ۷۰ مرتبه ...

پس

یعنی روزی ۷۰۰ تا استغفرالله میگیم و ۷۰ بار ایه ۸۹ انبیا..درسته؟باشه عزیزم اسمم سولمازه بنویس اسممو بهم هم بگو کی شروع میشه

🥰🤱🏻
پس  یعنی روزی ۷۰۰ تا استغفرالله میگیم و ۷۰ بار ایه ۸۹ انبیا..درسته؟باشه عزیزم اسمم سولمازه بنو ...

بله عزیزم . الان با شما شدیم ۲۲ نفر

ان شاالله ۴۰ نفر شدیم شروع می کنیم بهت اطلاع میدم

اره دعای دسته جمعی و همچنین دعایی که  به نیت یکی دیگه میخونیم واقعا تاثیر گذاره

یعنی ۷۰۰ بار تکرار کنیم؟

خیلی برای من سخته.چون شاغلم

اگه یکبار باشه میتونم.

چون شمارشش هم سخته

😉

یعنی ۷۰۰ بار تکرار کنیم؟ خیلی برای من سخته.چون شاغلم اگه یکبار باشه میتونم. چون شمارشش هم سخته

بله ۷۰۰ بار ، البته چون ذکر استغفار راحته زود گفته میشه و هم اینکه میتونید طول روز بگید مثلا هر ساعت یک تسبیح کامل بگید(کلا ۷ تسبیح میشه) ذکر آیه قرانی هم ۷۰ بار هست اگه خواستی بهم بگو

سلام منم میخوام شرکت کنم، میشه لینک واتساپ رو بدین

تو لیست شما رو به اسم زهرا نوشتم ، نفر چهلم

فقط اگه نمیخواین زودتر بگین نفر جدید جایگزین کنم ، فردا احتمالا شروع کنیم