2777
2789
عنوان

رفتار خانواده همسر درست بوده؟

219 بازدید | 27 پست

سلام

عقد منو همسرم توی ایام کرونا بود و چون تو شهرهای متفاوتی زندگی میکنیم از فامیلش فقط چند نفر انگشت شمار اومدن و حتی اقوام درجه یکش هم کامل نیومدن. سوال اینه که ایا اقوام نزدیکش که نیومده بودن و من تا حالا ندیدمشون و باهاشون صحبت نکردم نبایست زنگ بزنن و بهم تبریک بگن؟ حداقل برادر و خواهرهاش؟

خواهر برادراش بله باید زنگ میزدن 

بقیه نه

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید زنگ میزدن

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

حتما کرونا میگرن زنگ بزنن

حالا کاری ندارم چون واقعا  کرونا جدیه ولی برای یه عده کرونا خیلی خوب شد که بخوان عقده فشانی هاشونو راحت تر انجام بدن و یه برچسب کرونا هم بزنن روش

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
درسته شرایط کرونایی بوده و نتونستن بیان ولی با تماس تلفنی نیومدنشون و جبران کنن

تعجب میکنم میگن چرا باید زنگ میزدن !خاله عمو طرف نبودن که خواهر برادرشن وظیفشونه تبریک بگن

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
زن برادرهاش چی؟

اره 

ولی دیگه خاله دایی اینا نه 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک