2821
2789
عنوان

زندگی با تو ب کامع رفیق/

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 121 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خسته نباشیم به من بگید خو😢کلاغ خبر رسان بودم😂از نگار به ایسان از ایسان به نگار از ارزو به نگار ...

الهی بمیرم..دمت گرم هستکم...ببخش منو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
یه خسته نباشیم به من بگید خو😢کلاغ خبر رسان بودم😂از نگار به ایسان از ایسان به نگار از ارزو به نگار ...

وظیفت بود.

از تو بدجور ناراحتم😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
@چشمعسلی7780     @ellllllll6556    

نگار جون خوشحالم که اومدی دختر با معرفت فقط جون من دیگ دعوا نکن خو همه خیلی اذیت شدیم معرفت و خوبی تو برا هممون ثابت شدس احتیاجی نیس دعوا کنی که تعلیق شی خیلی خوشحال شدم برگشتی 😍😍😍😍

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
متوسط 🙂🤣

چرا😐😐😐

توام از دیشب تا ب الان عرررر زدی مث من

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ما هم که بوق  خوش اومدی نگار        

به به عزیز دل خوبی؟/

اخرش ماکارونی یا ماکرونی؟/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
آره عزیزم مرسی😘😂 البته جزو رفقاتون نیستم خودم میرم🚶

عع نگو اینجور...قدمت سر چش....بمون باو /

وا چرا😐

شما ی‌نگا ب حرفای دیشبت بکن میفهمی

2825
2823
2791
2779
2792