2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست
نه عزیزم اتفاقا من هم میگم چون نسل جدید هستن باید مدرنتر باشن مثلا زمان دهه۵۰،۶۰،ادما ۱۴ سالگی خیلی ...

والا من ۶۹هستم اصلا سن کم کار مجردم فقط درس خوندم پارک وبازی وتفریحمم داشتم خواستگار تو سن کمم داشتم پدرم نمیداد که این بچس 😂

خدایا داده ونداده ات راشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسه تنفر که اصلا یه شوخیه کسی جای کسیو مگه تنگ کرده ولی مثلا تو دهه 60 این ازدواجا اصلا عرف نبود و ب ...

اون دهه ها ارتباطات کمتر بود

به طبع ازدواج تو سن کم هم کمتر بود اما بود

الان ارتباطات زیاد شده

وضع روانی و مالی نابوده

ی دختر گاها نمیکشه و خیلیاشون ب این دلایل ازدواج تو سن پایین دارن

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
من خواهر و برادر زاده م هشتادی ن جمع نمی‌بندم ولی اینا اصلا ن درک دارن نه احترام حالیشونه پرتوقع و پ ...

مام نوه هامون دهه ۸۰ونودی هستن خیلی زرنگن وباهوش ادمو قورت میدن 😍😍😂😂😂

خدایا داده ونداده ات راشکر
اها ینی ما ک احترام میزاریم ب دیگران عقب افتاده ایم جالبه

احترام گذاشتن با گرفتن حق متفاوته خانوم

باید هم‌ محترم باشی،هم از حقت دفاع کنی

در ضمن کلمه بی ادبانه عقب افتاده رو من کی ب کار بردم؟

شخصیته که احترام میاره عزیزم. نه سن و سال.

آفرین دقیقا

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
حالا هر چی به هر حال خاص و لاکچری و غیره هستن

باشه تو لاکچری ، من ک تو خیابون و جاهای عمومی ی مشت دختر بچه با تیپای لش میبینم با ی سری رفتارای بچگانه ، دهه هشتادی درسته ؟ هه

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
من هیچوقت متنفر نبودم ، از هیچ کس و هیچ دهه ای ، هر کس ی طرز تفکری داره

درستع

تنفر واژه مناسبی نیست

تو هر دهه هر نوع ادم با طرز فکرای مختلف داریم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///