2777
2789

دکترتون برای شماهم مشاوره قلب نوشته؟ من رفتم برام نوارقلب واکونوشته. بجزاینادیگ کاری هست ک بایدتاموقع زایمان انجام بدم. خسته شدم ازبس دکترهابرام ازمایش وسونوواینچیزانوشتن دیگ هرچی پس اندازداشتم خرج دکتررفتن شدن

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

واسه دوستم نوشته ولی برای من ننوشت البته دکترمون فرق داره

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
واسه دوستم نوشته ولی برای من ننوشت البته دکترمون فرق داره

چرامینویسن؟ منک سابقه مشکل قلبی نداشتم تاحالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرامینویسن؟ منک سابقه مشکل قلبی نداشتم تاحالا

برای بیهوشی هستش عزیز.

چندهفته هستی؟؟

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
برای بیهوشی هستش عزیز. چندهفته هستی؟؟

من سزارین نمیخام انجام بدم. میخام زایمان طبیعی بااپیدورال انجام بدم. 35هفته و5روز

من سزارین نمیخام انجام بدم. میخام زایمان طبیعی بااپیدورال انجام بدم. 35هفته و5روز

بسلامتی عزیزم .زایمان راحتی داشته باشی🙏

شماچندروزدیگ نی نی تون به دنیامیاد؟ 

انشاالله شنبه عزیزم

انشاالله شنبه عزیزم

بسلامتی. ان شاء الله ک نی نی توصحیح وسالم بغل بگیری.طبیعی هستی یاسزارین؟ توروخداموقع زایمانت برام دعاکن تاهفته دیگ مشکل مالیم حل بشه

بسلامتی. ان شاء الله ک نی نی توصحیح وسالم بغل بگیری.طبیعی هستی یاسزارین؟ توروخداموقع زایمانت برام دع ...

سزارین هستم عزیزم.

الهی به حق خانم فاطمه زهرا به زودی زود مشکلت حل بشه .توکل برخدا.

سزارین هستم عزیزم. الهی به حق خانم فاطمه زهرا به زودی زود مشکلت حل بشه .توکل برخدا.

ی دنیاممنون عزیزم😘

ی دنیاممنون عزیزم😘

سلامت باشی.

ماجز خدا کسی رو‌نداریم که.امیدمون فقط فقط خداهستش