2777
2789
عنوان

شما بگین راه درستو ؟

28 بازدید | 3 پست

و یسوال دیگه ...من با جاریم همون روز اول قاطی نشدم (چون متاسفانه از همه جهت ازش سرم یجور رقابتی بم نگاه میکنه و چندباری سعی کرده برام حرف دراره ک من مغرورم و خودمو میگیرم و ....)فقط مناسبتا یه تبریک بهم میگفتیم بیشترم پیامی ...حالا من۳تا عزیز پشت سر هم از دست دادم .برادر شوهرم ک اصلا تسلیت نگفت جاریمم تسلیت گفته بود ب اصرار مادر شوهرم چون گفته  من بعد تسلیت اول زنگش نزدم (من مرگ عزیزام ب فاصله یکی دو هفته بود اصلا فرصتی بهم نداد )خواهرشوهرمم همین نظرو داشته ک انتظار داشتن بعد تسلیتشون من زنگ بزنم خوش و بش کنم در صورتی ک میگم من غم رو غم شدم...بعد این مصیبتام خوردم زمین دستم شکست عمدا زنگ نزدن حالمو بپرسن ....حالا تو برخوردم نمیخوام بی احترامی کنم ولی قطعا تو برخوردم مث قبل نخواهم بود چون من هر وقت دیدمشون کلی احترام بهشون گذاشتم ..پدر و مادر شوهرمم میدونن این دو خونواده بد کردن در حق من قبولم دارن ولی بعد مدتها میخوام برم خونه پدر شوهر ...اگه صحبتی شد ب چ شکل ناراحتیمو بیان کنم ب پدر مادر شوهرم  ؟؟؟اصلا درسته ک گلایه کنم از رفتارشون ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در شرایط مشابه گله نمیکنم.یادم نگه میدارم به وقتش تلافی میکنم.مرگ برا همه هست

منم همینو گفتم ب شوهرم .گفتم اول اینکه ان شاالله فقط شادی باشه و تبریکات ولی بالاخره مرگ برا همه اس جواب سلام علیکه ...میگم یعنی همچین حرفیو ب پدر شوهرمینام بگم یا اصلا هیچی نگم ؟هر چند برادر شوهرم تولدش بود با اینکه اون تسلیت نگفت ب من ولی زنش براش استوری گذاشت من پیام تبریک دادم