2777
2789

ببرش دکتر . پسر من بیش فعال اصلا یجا نمیشینه اصلا خسته نمیشه

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش فعال باتریش خالی نمیشه اصلا خسته نمیشه . 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

بچه های بیش فعال همش در حال جنب و جوش هستن ،،صبحها خیلی زود از خواب بیدار میشن ،شبها هم خییلی دیر به خواب میرن ،،خیلی زیاد حرف میزنن ،،اصلا به حرفایی که بهشون میزنی گوش نمیدن

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳

من یه استاد داشتم، میگفت انقدر راحت روی هر کس لیبل نزنید. خیلی از بچه ها هستن که فعالیت و انرژی زیاد دارن اما به اشتباه بهشون میگن بیش فعال.

اگر فکر میکنی ممکنه بچت بیش فعال باشه ببرش پیش یه مشاور مطمئن تا تشخیص بده.

باید متخصص تشخیص بده

به این سادگی نیس

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

اصلا چیزی ب اسم بیش فعالی نداریم

ولی افتاده تو دهنه همه،بچه ای ک شلوغه شیطونه بیش فعاله

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه پیش فعال یه کار شیطنت آمیز رو بارها تکرار می کنه، اما بچه شیطون ، شیطنت های متفاوتی انجام می ده،پیش فعال برای یه مدت کوتاه نمیتونه آروم باشه، ولی بچه شیطون میتونه، بازم بهتره از یه مشاور یا روانشناس کمک بگیری

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺