2777
2789
عنوان

پیج سی سی پرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 18 پست
خودش گفته کجا گفت🤔

ولی بچه ها همه ی پیج های روزمرگی اینجوری نیستن من خیلی از پیج هایی روزمرگی میشناسم اصلا نداره ندارن ولی دلی میان آموزشو اینا میذارن

بالاخره نباید ترو خشک با هم بسوزن که

خودش که میگه شوهرم طلا فروشه و....

شوهرش اون اوایل یه کارمند ساده بود من یادمه که میگف شغلشو نپرسید اصلا نمیتونم بگم داره میره ماموریت بعد به واسطه ی زنش و بابای زنش به یه جایی رسید😂برو شما پیجشو ببین اون اوایل ماشینشون چی بود و الان چیه😁خونشون چی بود و الان چیه.تیپ و قیافه چی بود و الان چیه...کاش ادمی بود که یه هنری داشت اصلا محتوا از در و دیوار پیجش میریزه بیرون😂خوب پولیم از کمپین ها به جیب زد در حد ۲ میلیاردی براش داشت😄واقعا نمبدونم چجوری بعضیا حالشون بهم نمیخوره از این حجم از تظاهر...؟فقط وقتی که میگه من قویییم کلی مشکلات تو زندگی داشتم ادم دلش میخنده از خنده زمینو گاز بزنه.اوج سختیش این بوده ک باباش اوایل ازدواج مخالف بوده اخه تو چ میدونی سختی چیه؟؟؟؟چی بگم ولی کاش بعضیا عقل داشتن و مردم یکم واسه خودشون و وقتشون و چشماشون ارزش قائل بودن

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باشه اون اولا انقد سرو لباسش ساده بود الان خونه و زندگی و لباسای مزونی شو نگاه کن برا یه استوری ...

یه پیجی هم هست که اسمش بارانه پسرش امیر علی اونم به نظرم خودش کار کرده و به اینجا رسیده پشت سر اونم خیلی حرف هست 

باورت میشه اصلا به محتوای پیج کاری ندارم فقط برای اینکه خواهرم گفت خیلی با برادر شوهرش جورن و باحالن فالو کردم موندگار شدم خیلی اوقات استوری هاشو نگاه نمیکردم هایلایت برادر شوهرشو میدیدم

آره خدارو شکر نیست دیگه.

الکی میگه پیجش پریده.کسی که پیجش پریده باشه همه جا میگه اقا پیجم مشکل پیدا کرده . حتی سریع یه پیج دیگه میزنه فالور جمع کنه.

این اصلا خودشو نشون نمیده. قشنگ معلومه قضیه شکایته. که اجازه فعالیت بهش نمیدن

از بس پول کشید بالا بدون هیچ هنری

فقط با داستانای چرت و پرتشو مسائل مذهبی