بچه ها من نمیدونستم یه سال و نمیه که فالو دارمش اما چند روز بود که چیزی نمیذاشت منم بیخیال شدم توی یه پیج دیگه راجع به اینکه پیجش ترکیده حرف میزدن اونجا فهمیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
بهتر...با اون کمپین مسخره هزاران نفر رو بدبخت کرد... اخه واسه چی این ک هیییچ هنری نداره ماهی نزدیک یک میلیارد باید درامد داشته باشه؟من حسود نیستم ولی توی کشور ما به خیلی از ادمای اشتباهی بیش از حد بها داده میشه..کسی ک فقط تبلیغ میکنه و میگه حاجی دوستت دارم چرا باید اینقددددددد دیده بشه و درامد داشته باشه؟؟؟و با یه کمپین پولای مردمو بالا بکشه؟...
دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️