2777
2789
عنوان

بیاید بهم مشاوره بدید

144 بازدید | 14 پست

سلام

من ابادان زندگی میکنم 

ولی بروجردیم 

الان به خاطر یه مشکلی قرار شد چند روز بیایم بروجرد

بحث امتحانات ترم اول هم که خلی داغه

من هم خیر سرم کنکوری تشریف دارم

از یه طرف میگیم بمونم بروجرد و با خالم که کنکور داره درس بخونم 

ولی خب داداشم و مامان و بابام هم هست

داداشم یه سالش شده 

ولی خب وقت های که میخوام درس بخونم 

مدام می یاد در اتاق در میزنه

در باز نکنم گریه میکنه 

وقتی هم که می یاد تو 

که دیگه هیچی نمیشه درس خوند 

مامانم هم هست تنها میمونه

به نظرتون برگردم ابادان یا بمونم بروجرد؟؟؟

عع منم بروجردی ام اصالتا/:

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد بروجرد بروجرد کلا خالم هست  بعد خونه خیلی ساکته  اون فقط درس میخونه برعکس ابادا ...

پس بمون،این یک سالو به خودت سختی بده ارزششو داره،کمتر از یکسال

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!