2777
2789

ار ممکنع از علائمش باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت 

اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طبیعی موقع تخمک گذاری بدن گر میگیره

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت  اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طب ...

یعنی تخمک گذاری قبل از پریودی هس ...مگه نمیگن ی هفته بعد پریود تخمک گذاری هس🤔

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
من اینجوری بودم بعد که ازمایش دادم هورمونهام بهم ریخت  اما دکتر گفت ربطی به گر گرفتگی نداره طب ...

آخه من تقریبا ۱۰روز مونده به پریودی تخمک گذاری الانه؟ ببخشید من نمیدونم میپرسم

منم روز اول دوم اینجورم

الهیییییی دردیه ک باید تحمل کنیم ...من با اینکه بچه هم دارم گاهی وقتا دردم انقد شدید هس ک استفراغ سرگیجه  کمر درد دلدرد ضعف شدید لرزش ازبس درد دارم روز اول فقط روز دوم  ب بعد انگار ن انگار پریودم 

از مجردی تاحالا اینجورم عوض هم نشدم

خوشیام میتونن تکراری باشن🙂
آخه من تقریبا ۱۰روز مونده به پریودی تخمک گذاری الانه؟ ببخشید من نمیدونم میپرسم

من وسطهای دوره اینجوری میشدم 

اما خودم فک میکنم از هورمونهام بود چون بعد که دارو مصرف کردم و خوب شدم دیگه اونجوری نمیشم

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹