2777
2789
عنوان

بارداری با قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست
اره بی بی رو ولش کن ۵روز بعد موعد برو ازمایش خیالت راحت شه . منم کلی زعفرون خوردم و بالا پایین پریدم

آخ آخ فردا برم آزمایش ببینم مثبته یا نه 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
اون ماه سقطش کردم عزیزم یه پسر ۱۵ماهه دارم برام سخت بود دوتا بچه کوچیک بزرگ کنم

عزیزم خدا حفظش کنه ⁦♥️⁩

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ فردا برم آزمایش ببینم مثبته یا نه 

اره برو خیالت راحت شه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
عزیزم خدا حفظش کنه ⁦♥️⁩

ممنونم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره بی بی رو ولش کن ۵روز بعد موعد برو ازمایش خیالت راحت شه . منم کلی زعفرون خوردم و بالا پایین پریدم

ی سواللل..من ماه قبل اورژانسی خوردم. ۸ روز بعدشم پری شدم.

این ماه ۶ روز گذشته هنوز نشدم. تا چند روز طبیعی هست تاخیر؟

اسی جان ببخشید خیلی همه جا پرسیدم ولی جواب نگرفتم

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
ی سواللل..من ماه قبل اورژانسی خوردم. ۸ روز بعدشم پری شدم. این ماه ۶ روز گذشته هنوز نشدم. تا چند روز ...

این ماه هم اورژانسی خوردی گلم؟

قرص رو چند ساعت بعد رابطه مصرف کردین؟

دوتا همون موقعه دوتا ۱۲ساعت بعدش دوتا ۷۲ساعت بعدش بیشتر نداشتم وگرنه بازم استفاده میکردم  

دوتا همون موقعه دوتا ۱۲ساعت بعدش دوتا ۷۲ساعت بعدش بیشتر نداشتم وگرنه بازم استفاده میکردم   &nbs ...

😁😁

این ماه هم اورژانسی خوردی گلم؟

نه نخوردم😞 تو سایت رفتم گفت تا دوتا سیکلو بهم ریز میکنه ولی نگفت تا چند روز دارم پر پر میشم از استرس بچم ۳ ماهشه😑

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
ی سواللل..من ماه قبل اورژانسی خوردم. ۸ روز بعدشم پری شدم. این ماه ۶ روز گذشته هنوز نشدم. تا چند روز ...

تا دوهفته میگن طبیعیه

نه نخوردم😞 تو سایت رفتم گفت تا دوتا سیکلو بهم ریز میکنه ولی نگفت تا چند روز دارم پر پر میشم از استر ...

یعنی این ماه رابطه پر خطر داشتی اما هیچ قرصی نخوردی؟

اینجوری که احتمال زیاد بارداری گلم

دوتا همون موقعه دوتا ۱۲ساعت بعدش دوتا ۷۲ساعت بعدش بیشتر نداشتم وگرنه بازم استفاده میکردم   &nbs ...

شنیدم خیلی ضرر داره ها... پیشگیریتون طبیعی بود؟

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
تا دوهفته میگن طبیعیه

خدا از دهنت بشنوهههه... مرسیییی عزیزم...

یعنی این ماه رابطه پر خطر داشتی اما هیچ قرصی نخوردی؟ اینجوری که احتمال زیاد بارداری گلم

نه این ماه ۳ روز به پری رابطه محافظت شده داشتم

😦😓😓😓😓