سلام دوستان من ۱۵ روز پیش ۲ تا قرص اورژانسی با هم خوردم الان ۴ روز عقب افتاده پریودم ولی دل درد و بی حالی پریود رو دارم ۳ روز پیش بی بی چک زدم منفی بود کسی بوده با این شرایط باردار شده باشه؟
لاغری با تاپیک بامداد خمار💪 📌گروه نارنجی📌 وزن شروع: 80. 🎯هدف اول ۷۸ 👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲 👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اره بی بی رو ولش کن ۵روز بعد موعد برو ازمایش خیالت راحت شه . منم کلی زعفرون خوردم و بالا پایین پریدم
ی سواللل..من ماه قبل اورژانسی خوردم. ۸ روز بعدشم پری شدم.
این ماه ۶ روز گذشته هنوز نشدم. تا چند روز طبیعی هست تاخیر؟
اسی جان ببخشید خیلی همه جا پرسیدم ولی جواب نگرفتم
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
دوتا همون موقعه دوتا ۱۲ساعت بعدش دوتا ۷۲ساعت بعدش بیشتر نداشتم وگرنه بازم استفاده میکردم
نه نخوردم😞 تو سایت رفتم گفت تا دوتا سیکلو بهم ریز میکنه ولی نگفت تا چند روز دارم پر پر میشم از استرس بچم ۳ ماهشه😑
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
ی سواللل..من ماه قبل اورژانسی خوردم. ۸ روز بعدشم پری شدم. این ماه ۶ روز گذشته هنوز نشدم. تا چند روز ...
تا دوهفته میگن طبیعیه
یعنی این ماه رابطه پر خطر داشتی اما هیچ قرصی نخوردی؟ اینجوری که احتمال زیاد بارداری گلم
نه این ماه ۳ روز به پری رابطه محافظت شده داشتم
😦😓😓😓😓