دخترم یک سالو نه ماهشه فقط اسما رو بلده ..اسم منو باباشو عموهاش ویدونه عمش...بعد چیزیم بخاد فقط میگه بده...بعد مثلاً تشنه اش بشه نمیتونه بگه و اینکه اگر بخاد دستشویی بره هم بلد نیس و تو خونه کارخرابی میکنه ...خیلی از اینکه دستشویی نمیره اعصابم خرد کرده واقعا نمیکشم😔😞
خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم یک سالو نه ماهشه فقط اسما رو بلده ..اسم منو باباشو عموهاش ویدونه عمش...بعد چیزیم بخاد فقط میگه ...
پسر منم از دو سالگیش که کامل شد یعنی سه ماه پیش شروع کردم کم کم از پوشک گرفتمش ولی جیشش رو نمیگه هنوز خودم هر نیم ساعت یا یه ساعت میبرمش نجسی هم داره هی میشورم و تحمل میکنم و شلنگ هم باید همش دم دست باشه مخصوصا وقتی مایعات بیشتر میخوره باید حواسم کاملا باشه و تند تند ببرمش سخته و باید تحمل کرد دیگه
سخته میدونم پسر خواهرشوهر منم اوتیسم داره و تا سه یا چهار سالگی اصلا صحبت نکرد و بعد کم کم منظورش رو میرسونه ولی هنوز صحبت نمیکنه. صبر کن عزیزم کاملا میفهممت❤