2777
2789

بچه ها بچه هاتون از نظر رشد کلامی چطوری ان؟؟ جمله میگن یا کلمه؟

نقاشی میتونن بکشن؟

بیاین دور هم باشیم و در موردشون بگیم

دخترم یک سالو نه ماهشه فقط اسما رو بلده ..اسم منو باباشو عموهاش ویدونه عمش...بعد چیزیم بخاد فقط میگه بده...بعد مثلاً تشنه اش بشه نمیتونه بگه و اینکه اگر بخاد دستشویی بره هم بلد نیس و تو خونه کارخرابی می‌کنه .‌‌‌‌..خیلی از اینکه دستشویی نمیره اعصابم خرد کرده واقعا نمی‌کشم😔😞

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتیسمِ، صفرِ مطلق.

الهی عزیزم ...🥺شما چه می‌کشی...میشه درباره بیماریش یکم توضیح بدی

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
دخترم یک سالو نه ماهشه فقط اسما رو بلده ..اسم منو باباشو عموهاش ویدونه عمش...بعد چیزیم بخاد فقط میگه ...

پسر منم از دو سالگیش که کامل شد یعنی سه ماه پیش شروع کردم کم کم از پوشک گرفتمش ولی جیشش رو نمیگه هنوز خودم هر نیم ساعت یا یه ساعت میبرمش نجسی هم داره هی میشورم و تحمل میکنم و شلنگ هم باید همش دم دست باشه مخصوصا وقتی مایعات بیشتر میخوره باید حواسم کاملا باشه و تند تند ببرمش سخته و باید تحمل کرد دیگه

اوتیسمِ، صفرِ مطلق.

سخته میدونم پسر خواهرشوهر منم اوتیسم داره و تا سه یا چهار سالگی اصلا صحبت نکرد و بعد کم کم منظورش رو میرسونه ولی هنوز صحبت نمیکنه. صبر کن عزیزم کاملا میفهممت❤

پسر منم از دو سالگیش که کامل شد یعنی سه ماه پیش شروع کردم کم کم از پوشک گرفتمش ولی جیشش رو نمیگه هنو ...

آره خیلی سخته منم همش سطل بدستمو تو خونه میچرخم ک کار خرابیاشو بشورم ولی وسواس دارم بازم خونه انگار کثیفه‌.‌..واقعا اعصابم خرده..‌

بچم دوسالشه فقط مامان وبابا و چی و کجا واب و لا لا وبرو و بچه میگه قبلا تاب تاب و مامان جون هم میگفت ...

منم در مورد حرف زدن پسرم نگران بودم برای همین اومدم ببینم وضعیت بچه های دو ساله چطوره. 

دخترم الان بزور حرف میزنم ولی دختر خواهر شوهرم یک سالن دو ماهشه بنی ببینیش فکت میفته🤤 عین بلبل حرف میزنه

دختر من 18 ماهشه چند کلمه میگه یک سری اشیا رو هم میدونه مثل ساعت لامپ میگم کجاست نگاه میکنه میگه انا ...

عه پس جمله نمیگن دیگه انگار. پسر منم جمله بندی بلد نیست فکر کردم مشکلی داره