2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن استانبول بیان🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست
خوب میگه خوب بوده؟؟؟

اینا رفته بودن امتحانی یه ماه بمونن اگه کار پیدا کردن برنگردن دیگ،الان ۲۰ روزه رفتن دارن برمیگردن  که برای زندگی از محیط خوششون اومده ولی خب عملا هییچ کار و تفریحی نتونستن بکنن فقط لباس خریدن و جاهای دیدنی رفتن که خب اونموقه قرنطینه هم بود اکثر جاها بسته،بنظرم اگه میخوای بری وایسا تابستون برو که هم واکسن کرونا اومده هم اینکه هوا گرمه و آپشنای بیشتری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رفته بودن امتحانی یه ماه بمونن اگه کار پیدا کردن برنگردن دیگ،الان ۲۰ روزه رفتن دارن برمیگردن &n ...

آره اینم ی حرفی😉😘

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 

من بدون تور رفتم، اواخر اسفند ۹۷، هوا تقریبا مثل الان شیراز بود، یازده روز اونجا بودیم و برای دو نفر حدود ۷ میلیون خرج شد‌ البته من به توریسم تاریخی علاقه دارم و خریدی جز کتاب نداشتم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اگه زحمتی نیس معرفی کنین😍

ببین سمت آکسارای واسه خرید عمده و گوشی و وسایل برقی ارزونه ولی یه لحظه قافل شی وسایلت رفته چون فیوش آن اونجا دزد زیاده 

خیابون استقلال یه برگر فروشی داره معرکه اس 

سعی کنید از خیابون استقلال خرید نکنید زیاد چون قشنگ ۲برابر میکشن رو قیمتا 

برای رفت و آمد یه بلیط مترو بگیرین کنار خیابون باجه هاش هست سوال کنی نشون میدن چون کرایه ماشین زیادی بالاس 

کشتی میتونین برین کنار ساحل بلیط بخرین سوار شین چون کشتی های ایرانی نفری ۱۰۰دلار میگیرن الکی کلا اونجا تور و اینا از ایرانی ها نخرین ب حرف تور لیدر اعتماد نکنین 

پاساژ زیتون و جواهر خیلی خوبه 

فروشگاه فلو و ال سی تو این دوتا هست که واقعا قیمتاش عالیه من از اونجا یه تیشرت خریدم ۷۰تومن اومدم ال سی ایران میداد ۲۵۰همونو