2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن استانبول بیان🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوستم اونجاس داره امروز برمیگرده تو این چن روز جای خاصی نتونستن برن بار و کلاب ها هم که بستس نه استخری نه چیزی،فقط تونست خرید کنه و چنتا جای خوشگل بره عکس بگیره

الان دوستم اونجاس داره امروز برمیگرده تو این چن روز جای خاصی نتونستن برن بار و کلاب ها هم که بستس نه ...

خوب میگه خوب بوده؟؟؟

کلیییی لباس خوشکل دارم تو کانال تلگرامم با قیمتای استثنایی 
عزیزم ۷ ۸ تومن بیشتر میشه ۱۰۰۰ دلار حداقل حداقل باید ببری یا نه؟! تازه موقعی که ما میرفتیم و دلار ...

والا شوهرم دیروز زنگ زده بود ب یکی از تورها گفته بود نفری ۸ و خورده ای 

والا شوهرم دیروز زنگ زده بود ب یکی از تورها گفته بود نفری ۸ و خورده ای 

خب عزیزم نفری ۸ و خورده ای که برای دو نفر میشه ۱۷ تومن فقط برای بلیط و هتله

رستوران و خرید و کلی خرج دیگه هست

باید پول ببری با خودت حداقل ۱۰۰۰ دلار به علاوه اون ۱۷ تومن که میشه یه چیزی حدود ۴۰ تومن

خب عزیزم نفری ۸ و خورده ای که برای دو نفر میشه ۱۷ تومن فقط برای بلیط و هتله رستوران و خرید و کلی خر ...

اره دیگه تقریبا ۴۰ ملیون خرج میشه با خرید و اینا