2777
2789
عنوان

چن تا سوال درباره بچه داری

108 بازدید | 16 پست

اگه الان که هنوز یکماهم نشده شیر میدم شیردهیو قطع کنم سینه هام شل میشن؟

و اینکه برا دلدرد بچه زیر بکماه چی خوبه؟

شیر خشک حتما باید با آب گرم  درست بشه؟

برای چی میخوای شیر دهی رو قطع کنی؟ 

دل درد برای پسر من دکتر شربت گریپ میکسچر و پدیلاکت داده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر زیبایی میخوای شیر بچه رو قطع کنی؟؟؟

زیر ۱ ماه هیچی. دکتر بچم میگفت تا دوماهی دارو دل درد نده

آب بجوشون بذار ب دمای حدود ۳۰ برسه بریز تو فلاسک

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

شیرخشک حتما بایدباابجوش سردشدع درست کنی ضرف یکساعت باید خورده شه وگرنه فاسده واسه دل دردشم سعی کن خودت همه چیزی نخوری وشربت گرمبچر یا قطرع دایمیتکون بده ب بچه دایمیتکون بنظرم بهتره اگ منظورت اینه ک نخای شیربدی اولا ک کاراشتباهیه بعدم اول سینه هات پرشیرمیشن تاسه روز اگ ندی قطع میشه ولی ت این سه روزدردزیادی داره من تجربه کردم سینم بادکرده بود  داشتم میمردم البته من دوماه شیردادم

بخاطر زیبایی میخوای شیر بچه رو قطع کنی؟؟؟ زیر ۱ ماه هیچی. دکتر بچم میگفت تا دوماهی دارو دل درد نده ...

زیبایی به کتار

شدم مثل میت داغووونم

رنگم زرد قیافم آویزون بیجونم

همش ضعف دارم غذا میخورم معلوم نیس کجا میره

خیلی لاغر شدم

زیبایی به کتار شدم مثل میت داغووونم رنگم زرد قیافم آویزون بیجونم همش ضعف دارم غذا میخورم مع ...

آب جوشیده شده که ولرم باشه،شیر خشک از دکتر بپرس چی بدی،مارکش خیلی مهم نیست باید به بچه بسازه به هر بچه ای یه چی میسازه

زیبایی به کتار شدم مثل میت داغووونم رنگم زرد قیافم آویزون بیجونم همش ضعف دارم غذا میخورم مع ...

اینا فقط بخاطر شیردهی نیست حتما چکاپ برو 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شیرهیو قطع کردی سینه هات شل و آویزون شد؟

حداقل  تا سه چهارماهو شیر بده 

سینه کیلویی چنده بچت مهمه  بزرگ شه نگی این چرا با بچه های دیگه فرق داره چرا‌ از بقیه عقب تره 

شیر مادر روی مغز خیلی اثرات بسزایی داره 

شما جون نداری بخاطر نرسیدگیه 

باید روزی ۵ عدد لیوان شیر بخوری با خرما 

یک روز در میون  گوشت آبپز بخور  هفته ای یبار کله پاچه بخور یا شیردون گوسفند بخور 

خوب میشی 

مکمل آهن و کلسیمم مصرف کن

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه