2777
2789

پشیمون شدم 

امروز بخاطره اینستا دعوامون شد چون دیدم زنایی که میرقصن و لباسای ناجور میپوشه رو نگاه میکنه 

منم عصبی شدم گفتم مگه قرارمون نبود اینستا نداشته باشیم چون هردو پاک کرده بودیم و اینم بخاطره اینکه سگ و خروس دوست داشت گفت میرم چند روزی به اینا نگاه کنم منم گفتم باشه ولی الان ....

حالا برگشته میگه من گوه خور لازم ندارم و من اینم نمیخوایی برو 

الان منم رفتم اینستا و پیج فیک ساختم و خواستم امتحانش کنم پشیمون شدم و الان میخوام بپاکمش چجوری بپاکم 

لطفا بعد اینکه گفتین گزارش بزنید اینم پاک شه لطفا

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بدون شماره ریختی ک ازش بیا بیرون دگ

نه فکر کنم با شماره‌رفتم کلا بلد نبودم اونقد امتحان کردم دیدم پیج درست شد

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 

تو گوگل بزن هم راهنمایی داره هم لینک میده ک بتونی راحت پاک کنی اینجوری متوجه نمیشی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

یعنی عاشق داداشمم اینستا فقط پیج اشپزی نگاه میکنه خانمش میگه خب بیا حالا اینها ک یاد گرفتی بپز ببینم یاد گرفتی میگه نه دیگه من فقط میتونم بگم بپزی😂😂

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃