من بعد از رابطه چهارتا ال دی و دوارده ساعت بعد چهار تا دیگه خوردم. دوروز بعدش باز رابطه. دیگه قرص نخوردم. باردار میشم؟ یا هشت تا ال دی نمیزاره؟
گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجبتر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...
درست. حالا کاریه که شده. پس ینی با این قرصایی که خوردم بارداری صفر؟
صفر
خدایالطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن😔سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شب دوم که میگی نخوردی نمیدونم...ولی نمیشی ما الا ۷ ماهه تو اقدامیم هیچی به هیچی یکی نمیخواد فوری میش ...
انشالله به خواستت میرسی
گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجبتر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...
الان هم زنگ بزن ۱۱۸ شماره مرکز بهداشت محلتونو بگیر و براش توضیح بده تا. راهنمایی کنه
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خوشبحالتون ک با هشت تا ال دی باردار میشین من دو ماه و نیمه اقدامم بدون ال دی و قرص پنصد هزار تومنی و ...
چرا چرت میگی😐 نکنه میخوای غرامت وقت تلف شده ی دو ماهتو بدم؟
بی تربیت چرت تو میگی اخه با هشت تا ال دی باردار میشه ادم شد😡😡😡😡عصبی میکنس منو بیام بزنمتا
😐 آخه یجوری میگی دوماهه فلان که انگار تقصیر منه