2777
2789
عنوان

خانما کمک

145 بازدید | 24 پست

من بعد از رابطه چهارتا ال دی و  دوارده ساعت بعد چهار تا دیگه خوردم. دوروز بعدش باز رابطه. دیگه قرص نخوردم. باردار میشم؟ یا هشت تا ال دی نمیزاره؟

گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجب‏‌تر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید‌ میخوردی

منم اورژانسی خوردم هنوز نشدم😭

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
هشتا ال دی ..... بفرما باهاش خودکشی کن اخه چه کاریه کاندوم بزارین خو

😑گلم سرزنش نکن.یه سوال کردم خب. اگه جواب میدونی بگو

گفتم: اگر گفتی آن چیست که برای هر کسی واجب است، حتی واجب‏‌تر از نانِ شب؟ گفت: ایمان به خدا؟ امنیت نیست؟ سلامتی چی عزیزم؟ گفتم: یکی که آدم باهاش درددل کند! کسی که آدم را درک کند! همین...

ال دی مگه روزی ی دونه نیس؟مگه تعدادش ب تاثیرش ربط داره؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

خوب تا حالا زنده موندی  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نمیدونم

خو باردار بشی چی میشه

من دیگه بخوابم روزخوش

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
ال دی مگه روزی ی دونه نیس؟مگه تعدادش ب تاثیرش ربط داره؟

چهارتا بعد رابطه و چهارتا دوازده ساعت بعد مث اورژانسی عمل میکنه

😑گلم سرزنش نکن.یه سوال کردم خب. اگه جواب میدونی بگو

خب عزیزم بخاطر خودت میگه اگه بچه نمیخوای روش جلوگیرتو مشخص کن یا با قرص یا هرچیز دیگه اگه با ال دی میخوای پیش بری هرشب یدونه بخور نه تو یه شب ۸ تا 

چهارتا بعد رابطه و چهارتا دوازده ساعت بعد مث اورژانسی عمل میکنه

نمیدونستم

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مگه مثلا دوتا قرص با هم بخوری تاثیرش بیشتر میشه؟؟ اینطوری که فقط به خودت صدمه میزنی

کدیین دوتا میخورم سردردم خوب میشه ولی یکی میخورد جواب نمیده😩😩

لالا دارم

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
خب عزیزم بخاطر خودت میگه اگه بچه نمیخوای روش جلوگیرتو مشخص کن یا با قرص یا هرچیز دیگه اگه با ال دی م ...

درست. حالا کاریه که شده. پس ینی با این قرصایی که خوردم بارداری صفر؟