یکی می گفت با اش رشته سیب زمینی سرخ کرد می خورن خانواده شوهرش اینم عادت کرد بخور اونوقت جالب اینجاست می گفت برای خودشم عجیب که اونا سیب زمینی سرخ شد با اش رشته می خورن وخوش هم عادت کردبود و نمی تونست ترک کنه یا بعضیا می گفتن حلیم با نمک یا براشون عجیب بود حلیم با شکر می خوریم
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
ی خانم گفتش مادر شوهرشون مهمون داشته برنج سفید درست کرده. مواد عدس پلو مث عدس. گوشت و کشمش و.... هم درست کرده بعد برنج سفید میذاشت تو بشقاب و مواد عدس پلو جدا. مثل خورشت میریختن رو برنج
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!