2777
2789

یکی می گفت با اش رشته سیب زمینی سرخ کرد می خورن خانواده شوهرش اینم عادت کرد بخور اونوقت جالب اینجاست می گفت برای خودشم عجیب که اونا سیب زمینی سرخ شد با اش رشته می خورن وخوش هم عادت کردبود و نمی تونست ترک کنه یا بعضیا می گفتن حلیم با نمک یا براشون عجیب بود حلیم با شکر می خوریم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

یکی میگفت جاری‌ جلوی شوهرش سینه هاشو میندازه بیرون دو تا شو به بچش شیر میده 😐🤦‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته بگم😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
یکی میگفت جاری‌ جلوی شوهرش سینه هاشو میندازه بیرون دو تا شو به بچش شیر میده 😐🤦‍♀️

یکی گفت خواهرشوهرش سینه شو جلوی داداشش در اورد نشون داد

ی خانم گفتش مادر شوهرشون مهمون داشته برنج سفید درست کرده. مواد عدس پلو مث عدس. گوشت و کشمش و.... هم درست کرده بعد برنج سفید میذاشت تو بشقاب و مواد عدس پلو جدا. مثل خورشت می‌ریختن رو برنج 

هم برا اون عروس خانوم و هم برای ما عجیب بود

خو یه مودب بگو

🤔میدونی من حافظه ندارم یادم نمیاد انقد منحرفم همون زشته یادم اومد😅

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
یکی گفت خواهرشوهرش سینه شو جلوی داداشش در اورد نشون داد

حالا باز اون میگیم خواهر برادرن هرچند بازم زشته ولی این که کسی جلوی برادر شوهرش اینکارو کنه خیلی ضایع است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ی خانم گفتش مادر شوهرشون مهمون داشته برنج سفید درست کرده. مواد عدس پلو مث عدس. گوشت و کشمش و.... هم ...

واقعا عجیب بود