2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا حتما ببر دکتر،برای الان گلوش رو با روغن چرب کن و ببند پهلوها هم همین طور ببند بذار جاش گرم باشه الان دارو حتی نمیدن یه موقع شربت سرماخوردگی ندی زیر یک.سال ممنوعه

عزیزم حتما ببرش دکتر، بچه زیر ۶ ماه سرما نمی خوره،مگر از کسی گرفته باشه، حواست به دما بدنش باشه

اولشو درست گفتی ولی جمله آخرت ؟؟؟سرماخوردگی که ویروس نیست واکیر داشته باشه عزیزم 

عزیزم حتما ببرش دکتر، بچه زیر ۶ ماه سرما نمی خوره،مگر از کسی گرفته باشه، حواست به دما بدنش باشه

گلم منم سرما خوردم گلوم درد بود از دیشب یا خدا یعنی از خودم گرفته.میترسم کرونا نباشه 

گلم منم سرما خوردم گلوم درد بود از دیشب یا خدا یعنی از خودم گرفته.میترسم کرونا نباشه 

ایشالله که کرونا نیست عزیز، چیز مهمی هم نیست ایشالله دوست خوبم، ببر دکتر خوب میشه، ولی خیلی باید مراقب میبودی ،متاسفانه بچه هایی که زیر ۶ ماه دچار مریضی الخصوص سرماخوردگی میشن ،بعدها هم بیشتر سرما میخورن

ایشالله که کرونا نیست عزیز، چیز مهمی هم نیست ایشالله دوست خوبم، ببر دکتر خوب میشه، ولی خیلی باید مرا ...

بخدا از زمانی که کرونا اومد نه جای رفتم .خیلی جاها دعوت شدم نرفتم.دیشب مهمان اومد پیشم نمیشه هم بگی نیاین.نمیدونم والا فقط خدا کمک کنه.