2777
2789
عنوان

شعرها و قصه های کودکی

51 بازدید | 32 پست
اینجا خاطره انگیز ترین و به یاد ماندنی ترین شعرها و قصه های زمان کودکیتون رو بنویسید
برای خود من لالایی (شب بخیر کوچولو )که از رادیو پخش میشد خاطره انگیز ترین اتفاق کودکیمه برادرم همیشه تعریف میکنه که من به شدت به این لالایی عادت داشتم و هرشب قبل از خواب گوش میدادم هرشب هم بدون استثنا گریه میکردم الان با اینکه سالها از اون روزا میگذره هنوزم گریم میگیره از شنیدنش.(خود آزاری داشتم (-؛)
فکر میکنم خاطره انگیز ترین قصه کودکیم هم مورچه و ملخ بوده که یادمه همیشه برادرم واسم تعریف میکرد.

از شعرها و داستانهای دوران دبستان هم باز باران و انار و یار مهربان که هنوزم هر سه رو حفظ هستم.
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود
شب بخیر کوچولو گنجشک لالا، سنجاب لالا آمد دوباره مهتاب بالا لالالا لایی لا لالایی لا لا لالایی… لالالا لایی لا لالایی لا لا لالایی… گل زود خوابید مثل همیشه قورباغه ساکت، خوابیده بیشه گل زود خوابید مثل همیشه قورباغه ساکت، خوابیده بیشه لالا لایی لا لالایی لا لا لالایی… لالا لالالایی لا لالایی لا لا لالایی… جنگل لا لا لا لا برکه لا لا لا لا شب بر همه خوش، تا صبح فردا شب بر همه خوش، تا صبح فردا لالا لالالایی لا لالایی لالا لالالایی لا لالایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی گذشت پادشهی از گذرگهی فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خاست پرسید زان میانه یکی کودک یتیم کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست نزدیک رفت پیرزنی کوژپشت و گفت این اشک دیده‌ی من و خون دل شماست ما را به رخت و چوب شبانی فریفته است این گرگ سالهاست که با گله آشناست آن پارسا که ده خرد و ملک، رهزن است آن پادشا که مال رعیت خورد گداست بر قطره‌ی سرشک یتیمان نظاره کن تا بنگری که روشنی گوهر از کجاست