2821
2789
عنوان

ریزش مو کچل شدممم

270 بازدید | 22 پست

بچم ی سالو نیمشه تا هشت ماه شیر دادم بعدم شیرخشک چون کم بود شیرم از بعد زایمان موهام میریزه فکردم از. شیردهیه الان دقیقا میبینم نصف موهام تا الان ریختن هنوزم میریزه چ کنم راهی هس دلیلش چیه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ازمحلول مایندوکسیدیل ۲درصداستفاده کن البته نمیدونم تو دوران شیردهی مجازهست یانه

ولی برو دکتر تا بهت تقویت کننده وموکمل بده

البته من شنیذم موهایی که براثرشیردهی میریزن بعدا دوباره درمیان

کاربرسابق
ازمحلول مایندوکسیدیل ۲درصداستفاده کن البته نمیدونم تو دوران شیردهی مجازهست یانه ولی برو دکتر تا بهت ...

نمیدونم شایدم از شیردهی نباشه چون دیگ شیر نمیدم ینی ممکنه دوباره موهام مثل اول بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم شایدم از شیردهی نباشه چون دیگ شیر نمیدم ینی ممکنه دوباره موهام مثل اول بشه

آره خوب میشه  به احتمال زباد باید ماله شیردهی باشه اما میتونی بری یه چکاپ بشی تاببینی مشکلات هورمونی مثل کم کاری تیرویید نداشته باشی

کاربرسابق

عزیزم منم خیلی موهام پرپشت بود ولی تا بخودم اومدم دیدم نصف شده تنها کاری ک کردن روزی ی لیوان مخلوط سبوس برنج و اب و دوبارم در هفته پودر تخم شنبلیله رو مثل حنا توی موهام گذاشتم بمدت دو ساعت معجزه شد در روزی شاید دو تا سه تار مو بریزه

عزیزم منم خیلی موهام پرپشت بود ولی تا بخودم اومدم دیدم نصف شده تنها کاری ک کردن روزی ی لیوان مخلوط س ...

سبوس برنج باید خرید از کجا؟سبوس و بخورم یا بزنم ب موهام

آره خوب میشه  به احتمال زباد باید ماله شیردهی باشه اما میتونی بری یه چکاپ بشی تاببینی مشکلات هو ...

ازامابش خون بدم میفهمن؟

منم تو شیردهی موهام وحشتناک ریزش داشت رفتم دکتر بهم قرص سیستین زینک و B 6 داد معجزه کرد

گرونهریا نه؟موهات مثل قبل شده