2777
2789
عنوان

بالاخره قرعه بنامم شد ولی اصلا خوشحال نشدم🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 34 پست

ما ۱۰میلیونی نوشتیم خونوادگی همون اولشم معلوم شد کدوم ماه به کی میرسه برای من بهمن ماهه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آخر از همه در میومد خوب بود؟ پولتونو میدزدید میرفت خوب بود؟ غصه نخور بابا همینو بزن به یه زخمی که ...

ن بابا نمیدزدید فامیل بود ولی خیلی ضرر کردیم بابتش 

ینی درنیومد قرض کردیم الان نمیتونیم بدیم ازنذول هم بدترشده

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن اگه ننوشته بودی تو این چهار سال خودت میتونستی انقدر پس انداز کنی یا نه همه پولی که دست ...

عزیزم منم یه سه میلیونی گذاشتم برجی 100 بنظرت خوبه؟ 

البته یک میلیونیم گذاشتم ک برجی 100 میدم 3 ماهش رفته

مبارکت باشه یه بار برای منم همین اتفاق افتاد.۶ تومن بعد ۶سال درومد😂😂😂دیگه ادامس میدادن باهاش. ب ...

خخخخ ن والا ناراحتم چون میدونم فقط واسه خوردو خوراک خرج میشه

عزیزم منم یه سه میلیونی گذاشتم برجی 100 بنظرت خوبه؟  البته یک میلیونیم گذاشتم ک برجی 100 میدم ...

اره عزیزم خوبه همین که ادم میدونه پولشو باید بدی و بعدا یه مبلغ کلی میاد دستت و الکی پولتو خرج نمیکنی

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
به این فکر کن اگه ننوشته بودی تو این چهار سال خودت میتونستی انقدر پس انداز کنی یا نه همه پولی که دست ...

اینم هس ولی من به امید اینکه زود دربیاد نوشتم نشد

چن وق پیش پنجره های خونه رو عوض کردیم شده۱۳ملیون اگه شوهرم کارنکنه مجبوریم اینو بدیم دیگ

به به مبارک باشه، اره ولی بازم اشکال ندارع هر کی خودشو شانسش، منم تازه یه 3 میلیونی گذاشتم با یه یک ...

ان شاالله نامزد که بودیم قرعه نوشتم زود دراومد منم به این امید دوتا قرعه نوشتم یکی ۱۰ یکی ۲۰

۱۰ دوتا مونده به اخر دراومد اینم ۵تا مونده به اخر😏😏😏

تو ک دو سال پیش ماهی 400 طلا میخریدی میدونی چقد میشد

منم همینو میگم دیگ همون موقع ها درنیومد ۱۰ ملیون خواهرشوهرم قرض داد البته طلاهاشو فروخت الان باید ۷۰ملیون پس بدیم نداریم😕😕۶۸گرم فروخته بود