2777
2789
عنوان

قرص سی لاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4433 بازدید | 20 پست

دکترتون خیلی ناشی بوده هااا

تو باردادی شربت منیزیم تجویز میشه...

کمپوت گلابی و گیلاس،برگه زردآلو،انجیرخیس خورده تو آب،الو خیس خورده تو آب(هم خودش هم آبش)....سبزیجات بیشتر با روغن زیتون قبل از غذا

😍😍😍
نمیدونم بهش گفتم شکمم اصلا کار نمیکنه گف اینو کلا چهارتا دونه بخور روزی یدونه حالا روش نوشته نخورید ...

نه میگه بدون تجویز نخورید من لاکسی ژل رو هر روز اون هم دوماه میخوردم برا کارکردن شکم این دارو ها اشکال نداره دارو ها توی بارداری دسته بندی دارن اینا اشکال ندارن ظاهرا مثلا بدون تجویز نباید بخوری چون ممکنه زیاد بخوری اسهال بشی ک اسهال تو بارداری خطرناکه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما سی لاکس رو قطع کن و سعی کن تو رژیم غذاییت فیبر زیادی استفاده کنی.منظور از فیبر میوه و سبزیجات هستش.گوجه .آلو.انجیر.سیب.کلم بروکلی عدسی که عالیه برای خون تو بارداری مخصوصا .جو تمشک.گلابی.نارگیل.بامیه و خورشت بامیه مسهل خیلی خوبیه .موز.هویج.لوبیا.بادوم. و اب فراواااااااان بخور پیاده روی روزی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه هم یادت نره ان شاالله مشکلت حل بشه و نگرانی به دلت نده 

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

عزیدم زاجب قرصه نمیدونم اما براشکمت سعی کن تا میتونی آب بخوری نه آب زیاد یخ.خیلییی بخور اصلنم ضرر نداره و یبوستتم خوب میشه بجز آبم چای خیلی کمرنگ ببین چقدرحالت خوب بشه

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت

اسی اصلا نترس هیچی نمیشه این قرصاگیاهیه و درضمن دکترداده،یادخودم افتادم ک بچم روشربت آهن میدادم بیست قطره ی روز چهارپنج قطره بیشتردادم حالا ک بوروشور روخوندم ک گفته بودبیشتراز بیست ندین ی استرسی گرفتم برداشتم بچه روبردم بیمارستان اونجا کلی بهم خندیدن گفتن اینجوریاهم نیست بخاطر چندقطره مشکلی پیش بیاد