خانما مشاور کسی اینجا نیس بهم بگه پسرم ۳سالشه خیلی گریه میکنه ببرمش هرجاییاین فقط کارش گریه س و بهونه گیری امروز رفتم خونه پدرم این از بس گریه کرد منم عصبی شدم رفتم تو اتاق یه ساعت تمام گریه کردم خسته شدم بخدا خودش نابود شد از بس گریه میکنه پوست و استخون مونده
مثلا میگه گوشیتو بده میدم بهش یهو جیغ میزنه این گوشی چرا هنگ کرد مامانم براش چای ریخت یهو زد زیر گریه من دوتا استکان میخوام چقدم با خوبی و ملایمت باهاش حرف میزنیم اصلا دست وردار نیی
مثلا میگه گوشیتو بده میدم بهش یهو جیغ میزنه این گوشی چرا هنگ کرد مامانم براش چای ریخت یهو زد زیر گری ...
مث دختر من سه سالشم هس کلافم کرده
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
از درد گریه نمیکنه جاییش درد نداره ماشالله چهل متر زبون داره لوسه نمیدونم والله چیه
وای من فک میکردم فقط دختر من اینجور....با این اوشاف شاید اقتضای سنشونه
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
پس انگار توی بچه ۳ساله طبیعیه.چی بگم بخدا امروز خاستم از دستش چنگ بزنم ب صورتم
بخدا این شرایطو من چهار روز پیش داشتم کلی زدم تو سر خودم