2777
2789
عنوان

تورو خدا یکی بیادراهنماییم کنه

97 بازدید | 17 پست

خانما مشاور کسی اینجا نیس بهم بگه پسرم ۳سالشه خیلی گریه میکنه ببرمش هرجاییاین فقط کارش گریه س و بهونه گیری امروز رفتم خونه پدرم این از بس گریه کرد منم عصبی شدم رفتم تو اتاق یه ساعت تمام گریه کردم خسته شدم بخدا خودش نابود شد از بس گریه میکنه پوست و استخون مونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه بابا اقتضای سنشه پسرمنم سه سالش بود الکی گریه میکرد بهتر شده الان الکی خودتم عذاب نده میگذره بابا

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗

مثلا میگه گوشیتو بده میدم بهش یهو جیغ میزنه این گوشی چرا هنگ کرد مامانم براش چای ریخت یهو زد زیر گریه من دوتا استکان میخوام چقدم با خوبی و ملایمت باهاش حرف میزنیم اصلا دست وردار نیی

عادیه بابا اقتصای سنشه پسرمنم سه سالش بود الکی گریه میکرد بهتر شده الان الکی خودتم عذاب نده میگذره ب ...

الان میگه من میدونم گریه کنم پسر بدی میشم دیگه گریه نمیکنم بش میکم اینارو میدونی پس چته خیلی درکش بالاس نمیدونم چرا اینجوره 

مثلا میگه گوشیتو بده میدم بهش یهو جیغ میزنه این گوشی چرا هنگ کرد مامانم براش چای ریخت یهو زد زیر گری ...

دقیقاعین دخترمنه..

۴سالشه یه دنده لجباز چیزیم که بروفق مرادش نباشه گریه های بیخودی

مثلا میگه گوشیتو بده میدم بهش یهو جیغ میزنه این گوشی چرا هنگ کرد مامانم براش چای ریخت یهو زد زیر گری ...

مث دختر من سه سالشم هس کلافم کرده

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
از درد گریه نمیکنه جاییش درد نداره ماشالله چهل متر زبون داره لوسه نمیدونم والله چیه

وای من فک میکردم فقط دختر من اینجور....با این اوشاف شاید اقتضای سنشونه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
پس انگار توی بچه ۳ساله طبیعیه.چی بگم بخدا امروز خاستم از دستش چنگ بزنم ب صورتم

بخدا این شرایطو من چهار روز پیش داشتم کلی زدم تو سر خودم 

وای من فک میکردم فقط دختر من اینجور....با این اوشاف شاید اقتضای سنشونه

حالا من خیال میکردم بچه هایی ک نمیرن بیرون اینجورن ولی ما همیشه میبریمش بیرون حتی صبحا میبرمش پیاده روی خودشم همکاری میکنه ولی گریه هاش کلافم کرده