2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر راجب پیام شوهرم

1528 بازدید | 89 پست

من خونم تهرانه خونه مامانم کرج،، بعد شوهرم اصلا راضی نمیشه من تن تن بیام خونه مامانم نمیزاره 

بعد داداشم کار داشت اینجا اومد به من گفت میای بیام دنبالت خدایی قبلش گفت به شوهرت بگو اگه قبول کرد بیا بریم... 

منم ساعت 2 بود زنگ زدم به شوهرم.، داداشم اینوره باهاش برم خونه مامانم اونم گفت نمیدونم با خودته میری برو الان از روزی که اومدم گوشیمو جواب نمیده 

دفعه اولشم نیست من هر سری بیام خونه بابام اینا اینجوری میکنه بعد که میرم خونمون قیافه میگیره برام 

الان خودمم پشیمونم که چرا اومدم کاش نمیومدم... 

پیام شوهرمو میزارم ببینید چی گفته، چی بگم بهش بنظرتون 

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

[۱۲/۱۴،‏ ۰:۳۹]  ❤️: ببین من مثل شوهرخواهرام یاخواهرت نیستم توهرموقع دلت خواست یهویی دلت خواست بری خونه بابات هرکسی یه شخصیتی داره اون من نیستم .

[۱۲/۱۴،‏ ۰:۳۹]  ❤️: من وقتی همه زندگیمووقف توکردم تونبایدسواستفاده کنی از روحیاتم بهم میریزم میخوام یه چیزی بهت بگم یه جوری دوست دارم هیچ عارفی نمیتونه درک کنه دوست داشتنمو حتی تو فقط خودمو خدام میدونه .میخوام خلاصه اش کنم نذارعادی بشه برام این عادت تات.چون پشیمان میشی زجرمیکشی یه عادت بدی دارم خیلی مزخرف خودمم خوشم نمیاد چون کم کم دلمو میشکنی منم به قول توقهرمیکنم ولی قهرنیس دلمو ترک برمیداره . من باخونه بابات مشکل ندارم بایهویی رفتنات مشکل دارم.

این دوتا پیامو داده 👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁

ای لشکر کو کو کنان آمادا باش آماده باش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)