2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کالری شماری نمیکنی؟؟ خیلی راحت تر و بی خطرتره که

من میکنم جواب نمیده

همش یبوستم

دو هفته است هیچی کم نشدم

ورزش هم میکنم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
من میکنم جواب نمیده همش یبوستم دو هفته است هیچی کم نشدم ورزش هم میکنم

تو دوهفته که چیزی عوض نمبشه عزیزم..باید تحمل کنی پیادن روی ام کنارش انجام بده،(تو خونه طول قالی رو‌پایین بالا برو)

من تو ۳ماه ۱۵تا کم کردم همچنانم دارم ادامه میدم

🧡
عزیزم ممنون میشم از نتیجشم بگی 

من از بین گلوریا و ایزی اسلیم و پاپایا که خودم شخصا مصرف کردم، قرص پاپایارو خیلی راضی بودم چون خیلی قوی بود و سریع لاغرم کرد، البته بگم برای بدن های ضعیف اصلااا مناسب نیست چون قرص خیلی قوی هستش

چرا کالری شماری نمیکنی؟؟ خیلی راحت تر و بی خطرتره که

بابا همه کار کردم خسته شدم دیگه من ۱۱۰ کیلو بودم با رژیم ورزش وزنم به ۷۰ رسوندم ولی بعدش طی یه مدت ۱۰ ک چاق شدم باز رژیم گرفتم  لاغر شدم .. چند وقت پیش پدرم فوت کرد منم پرخوری عصبی دارم ۱۲ کیلو چاق شدم  خسته شدم هرچی رژیم میگیرم وزنم از ۸۱ پایینتر نمیاد ...😭😭😭😭😭

تو دوهفته که چیزی عوض نمبشه عزیزم..باید تحمل کنی پیادن روی ام کنارش انجام بده،(تو خونه طول قالی رو‌پ ...

خب هبچ فرقی نکردم ناراحتم

یبوست اذیتم میکنه

رو قالی پیاده روی میکنم

ورزشهای شکم اما هیچی

شکمم پر باد شده فقط

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
من از بین گلوریا و ایزی اسلیم و پاپایا که خودم شخصا مصرف کردم، قرص پاپایارو خیلی راضی بودم چون خیلی ...

من اوایل سال یه دوره ترکیبی الفا اسلیم و گلوریا خوردم یه دورم آلفا اسلیم و بلوبری ولی پدرم که فوت کرد دیگ ولش کردم بعدشم بقیشو خوردم اثری نداشت

بابا همه کار کردم خسته شدم دیگه من ۱۱۰ کیلو بودم با رژیم ورزش وزنم به ۷۰ رسوندم ولی بعدش طی یه مدت ۱ ...

عزیمز استپ کرده..

اول از همه که خدارحمت کنه پدرتون رو و صبرتون بده..

بع. این که اب بخور فراووون یعنی هرچقدر ک بخوری بهتره..

بعد کالری شماری رو با کالری پایین شروع کن دو هفته اول اذیت میشی بعد وزنت به سرعت پایین میاد..

پیاده روی ام بتونی بکنی که نتیجه رو سریعتر میگیری..

مطمئن باش موفق میشی

🧡
خب هبچ فرقی نکردم ناراحتم یبوست اذیتم میکنه رو قالی پیاده روی میکنم ورزشهای شکم اما هیچی شکمم پر ...

سبزیجات و‌اب فراوون بخور..چند هفته ی اول وزن تغییر انچنانی نداره بعد از اون شروع میکنی وزن کم کردن..

🧡