2777
2789
عنوان

جوش شانه خیلی زیادددد

53118 بازدید | 31 پست

یه مدت سر شونه هام جوش میزد اهمیت ندادم یمدت گذشت زیاد شد زیاد شد زیاد شد 

امروز رفتم حموم دیدم به حددددیییی جوش زدم از سر شونه هام تا کمرم زیاده زیاد بهداشت مو رعایت میکنم هرروز یا دیگه یروز درمیون دارم میرم حموم حولمو تمیز میکنم همیشه واقعا ناراحتم خیلی وحشتناکه فکر کنم بخاطر تغییر هورمونی باشه کسی راهی داره😭😭😭

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم و دارم و نمیدانم خواهم داشت یا نچ

و سپس به دکتری مراجعه نمودم

تنبلی تخمدان داشتم😐

بله😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
جوش روی شونه و پشت بخاطر بیماری های کبد و چرب شدن کبده و ربطی به هورمون نداره جوشهای هورمونی اطراف چ ...

انفاقا جوشای کمر و بازو و قفسه سینه ربط داره به مسائل هورمونی