2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد..کمک

251 بازدید | 28 پست

سلام.من عروس دوم هستم‌.یه جاری بزرگتر دارم.یکی کوچیکتر.حالا کوجیه الان عروسیشه.خانواده شوهرم برام‌خیییلی کم گذاشتن.خییلی و واقعا عقده شده برام.جالبه ندارمشون فقط برامن بود.ولی هم واسه بزرگه خوب خرج کردن..هم واسه کوچیکه ک الان عروسیشه.خلاصه.الان دیروز جهاز کشون داشتن.وهمسرمم چون شهر دوریم واسه شام همه رو وعده گرفت بماند چقدر اذیت شدم.ظهرم جاری بزرگه همرو دعوت کرود.

حالا من واقعا نمیتونم تحمل کنم و خیلی گریه کردم.جطور شد واسه من همش ندارم بود واسه این میلیوونی خرج میکنن..اینا بکنار چرا انقدر تورفتاراشون فرق میزارن..عصری..مادرشوهرم مرغی ک دیشب جلو راه اونا کشته بودو گفت شما ببرین.مرغی که باامشب دوشبه بیرونه.منم واقعا بهم برخورد.به همسرم گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم گفتم منکه دست نمیزنم خودت میدونی..معلوم نیست از دیشب تا الان توچه وضعتی بوده..مادرشوهرمم گفت پسربزرگم نیست وگرنه میدادم به اونا..خلاصه اومدیم منم ک دبم پر بود از همه چی..دروغ چرا حسودیم شد..و به بخت خودم لعنت فرستادم..گریه کردم

بخاطر این چیزا خودتو عذاب نده توم واسه اونا سنگ تموم نزار زمین گرده آدما بهم میرسن

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
به همسرم گفتم منکه دست نمیزنم خودت میدونی..معلوم نیست از دیشب تا الان توچه وضعتی بوده..مادرشوهرمم گف ...

گریه نکن دیگه الان کاریش نمیتونی بکنی نه میتونی زمان عقب برگدونی نه اونا میفهمن تو چی میگی اخرشم به ضرر تو میشه 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

حالا شوهرمم هی میگه چیه و اینا..نشستم به دردودل..اونم خیلی اعصابش خورد شد..ولی هیچی نگفت..وقتی هیچی نگفت بیشتر لجم گرفت..گفتم فکراون مرغو بردار که از دیشب تاحالا معلوم نیست گوشتش چحوری شده باشه..عصبی شد گفت میندتزمش دور..منم گفتم بنداز...و رفت وانداخت...

چشاش اشکیه..بزور خوابیده

گریه نکن دیگه الان کاریش نمیتونی بکنی نه میتونی زمان عقب برگدونی نه اونا میفهمن تو چی میگی اخرشم به ...

نمیتونم قلبم خیلی سنگین شده...مگه جیکارشون کرده بودم که اینجوری کردن باهام

حالا شوهرمم هی میگه چیه و اینا..نشستم به دردودل..اونم خیلی اعصابش خورد شد..ولی هیچی نگفت..وقتی هیچی ...

من بودم با همچین آدمای سمی ای رفت و آمد نمی کردم مگر مجبورم خودمو دق بدم اونا با همون نور چشمیاشون باشن خدا بزرگه شمام بی کس نمیمونید

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
منم همین حس رو داشتم هنوزم دارم ولی خیلی کمتر چون چیزایی هم من دارم که خیلیا حسرت میخورن  از ل ...

بین مون خیلی فرق گذاشتن...حس بدیه.بماند جاری بزرگه چقدر از اب گلالود ماهی میگیره.