اول ی چیزی بگم ک تو زیست ما ؛ گروه بندی داریم بعد بخاطر همین مثلا الان چون داریم کتابو دوره میکنیم ؛ هرگروه بش ی بخش کتاب افتاده برای ارائه ؛ بعد امروز تو این امتحانه ک گروه 1 فرستاد برا معلمم ؛ من نمره خوبی نگرفتم ولی ی فکری ب سرم زد با کلی عذاب وجدان؛ رفتم ب سرگروه گروه 1 تو پیویش گفتم ک ی ایندفعرو با من راه بیا ؛ در عوض منم وقتی نوبت خودمون بشه ؛ نمرتو کامل میدم؛ قبوله؟ اونم قبول کرد با کلی اصرار و اینا ولی ی شرط گزاشت ک این بود ک کل سوالای طرح شده گروه خودمونو با جواباش بش بدم
منم قبول کردم
بعد خوب این سوالای گروه ما ؛ فقط از طرف من نبود ک ؛ قسمتیش مال من بود ک براش فرستادم ؛ بقیشو رفتم از هم گروهی هام بگیرم ک یکی از دوستام گف این داره سوء استفاده میکنه و ی فکری زد ب سرش؛ ( تا این لحظه من دوتا از نمونه سوالارو واسه اون دانش اموز فرستاده بودم ) دوستم گف برو بش بگو ک کل سوالایی ک براش فرستادی همین دوتاس و بقیشو بش نده ک نمره کامل نگیرن،منم رفتم همینو گفتم ب اون دانش اموز ولی ی مشکلی هس این وسط ؛ وقتی روز ارائه ما برسه ؛ ما باید سوالارو آخر کلاس ب معلمم بدیم بعد خوب وقتی اونو گروهش امتحان بدن کامل نمیشه نمرشون چون من نمونه سوالارو براش کامل نفرستادم ؛ بعد شر میشه
من از اولش میدونستم این قضیه آخرش داستان میشه ولی مجبور. بودم ب دلایلی این کارو کنم ؛ حالا شما بگید بعد امتحان ک کامل نشد نمرش و میاد ک یقه منو بگیره چی بش بگم ؟
(ی نکته مثبت : نمیتونه این قضیرو ب معلم بگ چون پای خودشم گیره)