2777
2789

اول ی چیزی بگم ک تو زیست ما ؛ گروه بندی داریم بعد بخاطر همین مثلا الان چون داریم کتابو دوره میکنیم ؛ هرگروه بش ی بخش کتاب افتاده برای ارائه ؛ بعد امروز تو این امتحانه ک گروه 1 فرستاد برا معلمم ؛ من نمره خوبی نگرفتم ولی ی فکری ب سرم زد با کلی عذاب وجدان؛ رفتم ب سرگروه گروه 1 تو پیویش گفتم ک ی ایندفعرو با من راه بیا ؛ در عوض منم وقتی نوبت خودمون بشه ؛ نمرتو کامل میدم؛ قبوله؟ اونم قبول کرد با کلی اصرار و اینا ولی ی شرط گزاشت ک این بود ک کل سوالای طرح شده گروه خودمونو با جواباش بش بدم 

منم قبول کردم 

بعد خوب این سوالای گروه ما ؛ فقط از طرف من نبود ک ؛ قسمتیش مال من بود ک براش فرستادم ؛ بقیشو رفتم از هم گروهی هام بگیرم ک یکی از دوستام گف این داره سوء استفاده میکنه و ی فکری زد ب سرش؛ ( تا این لحظه من دوتا از نمونه سوالارو واسه اون دانش اموز فرستاده بودم ) دوستم گف برو بش بگو ک کل سوالایی ک براش فرستادی همین دوتاس و بقیشو بش نده ک نمره کامل نگیرن،منم رفتم همینو گفتم ب اون دانش اموز ولی ی مشکلی هس این وسط ؛ وقتی روز ارائه ما برسه ؛ ما باید سوالارو آخر کلاس ب معلمم بدیم بعد خوب وقتی اونو گروهش امتحان بدن کامل نمیشه نمرشون چون من نمونه سوالارو براش کامل نفرستادم ؛ بعد شر میشه 

من از اولش میدونستم این قضیه آخرش داستان میشه ولی مجبور. بودم ب دلایلی این کارو کنم ؛ حالا شما بگید بعد امتحان ک کامل نشد نمرش و میاد ک یقه منو بگیره چی بش بگم ؟ 

(ی نکته مثبت : نمیتونه این قضیرو ب معلم بگ چون پای خودشم گیره)

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
اینکار که از اساس اشتباهه اما تعجب بیشترم از اینه چرا به حرف اون دوستت که گفت این داره سو استفاده می ...

من آخرش گفتم مجبور بودم اینکارو کنم ؛ مگ کامل نخوندی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من آخرش گفتم مجبور بودم اینکارو کنم ؛ مگ کامل نخوندی؟

بله کامل خوندم . گفتی مجبور بودی به خاطر نمره اینکار رو کنی . فقط اعتماد بقیه نسبت به خودت سلب کردی 

الان اون طرف نمره کامل نگیره تو از کجا مطمینی نمیره به‌معلم بگه . اون که اول پیام داده شمایی . حداقل غیر مستقیم بگو بهش به اون سوالاها اکتفا نکن کل مبحث رو بخون

بله کامل خوندم . گفتی مجبور بودی به خاطر نمره اینکار رو کنی . فقط اعتماد بقیه نسبت به خودت سلب کردی& ...

اون پای خودشم گیره چون خانم بش میگ اها تو اصلا از کجا از برنامه گروه 5 خبر داشتی ؟ بعد ب ضرر خودش میشه و اینکه مممنون از راهکارت 🌷🌷

اون پای خودشم گیره چون خانم بش میگ اها تو اصلا از کجا از برنامه گروه 5 خبر داشتی ؟ بعد ب ضرر خودش می ...

خواهش میکنم . مشخصه دختر باهوشی هستی این استعداد بذار پای مطالعه تا نمره بدست بیاری و اینجوری مجبور نشی اینکارها بکنی . با ارزوی بهترین ها برای شما 🌷🌷🌷

خواهش میکنم . مشخصه دختر باهوشی هستی این استعداد بذار پای مطالعه تا نمره بدست بیاری و اینجوری مجبور ...

بخدا من خودم همیشه عین چی میخونم فقط ایندفعرو مشکل پیش اومد برام نتونستم بخونم ؛ راهی برام نمونده بود؛ ولی بهرحال سلامت باشید و شاد 🌷🌷🌷❤