2777
2789
عنوان

یکی به من طفلک کمک کنه عربیییی

239 بازدید | 40 پست

12- عیِّن الفعلَ المتعدّيَ و الفعلَ اللازمَ(1) :   یَمتلِئُ/ یَصفِرُ/ تَعادَلا / سَیُسَجِّلُ

5- إقرَأ النصَّ ثمَّ أجِب عن الأسئلة ( 1) :

قال الإمامُ الصادقُ (ع) : إنَّ قوماً من بني إسرائیل قالوا لنبيٍ لهم(موسی(ع)) : اُدعُ لنا ربَّکَ یُمطِر علینا السماءَ إذا أرَدنا ( بخواهیم)، فَسألَ رَبَّهُ ذلکَ فَوَعَدَهُ أن یَفعَلَ ، فأمطَرت السماءُ علیهم کما أرادوا  فَزَرَعوا ، فَنَمت زُرُوعُهم و حَسُنَت فَلمّا حَصَدوا ، ما وَجَدوا شیئاً ، فقالوا : إنّما سَألنا المطرَ للمنفعةِ فأوحَی اللهُ : إنَّهم ما رضُوا (راضی نشدند ) بتدبیري لهم .

الف) ما أرادَ قومُ بني إسرائیل من نبیِّهم؟...................................

ب)هل نَفَعَت الأمطارُ لقومِ موسی؟...................................

ج) ماذا أوحَی اللهُ لموسی؟.............................     د) اُکتُب مترادفاً  لِ (أردنا ):.....

@سیبیلوتنها  کمک کن

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

براتون حمد میخونم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

اوا درستو بخون 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوا درستو بخون 

حتما بلد نیستم ک اومدم پرسیدم  

خدا کمکت کنه😂😂😂

سوال۵ الف گفته قوم بنی اسرائیل از پیامبرشون چی خواستن؟طبق متن گفته که خواستن که دعا بخونه تا بارون ب ...

مطر نوشته بودم کافی هست؟

فقط همین سوال 5 رو موندم

عزیزم تا کی میخوای 

تا 15 دقیقه دیگه

د) قد إشتَهَرَ شعراءُ إیرانیّونَ أنشَدوا أشعاراً عربیّةً