2777
2789
عنوان

سامبینال،😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 138 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی اینو گذاشتی دلمم خواسسست منم ییییخوااام میخوام ابی گوش بدم

میگم سه هفته هرروز کامل گوش میدادی؟چقد زمان میزاشتی واسش؟بعد از چ سابینمالی(هرچی حالا😂😒)استفاده میکردی؟مال شخص خالی گوش میدادی؟بعد صوتیه یا تصویری؟اگ انجام ندی دیگ میره؟اگ تصیری و صوتی باهم بود ی عکس ازش میدی

ببخشید سوالام زیاد بود اگ میشه لطفا جواب بده😂❤

همین.
سابو از کجا آوردی و چقد در روز گوش میدی؟؟ یه ساب تکراری گوش میدی؟

از آپارات دانلود کردم فایلشو تقریبا یه ۳۵ دقیقه ، همون تکراری عروس گوش میدم

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
عزیزم از چه سابی نتیجه گرفتی؟ از کجا میخری؟

سلام گلم از جایی نمیگیرم ...تو روبیکا کلی کانال در مورد ساب هست ...

من از ساب نوشتن زندگی نتیجه گرفتم ولی دیگه ادامش ندادم به دلایلی...

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤
واییی اینو گذاشتی دلمم خواسسست منم ییییخوااام میخوام ابی گوش بدم میگم سه هفته هرروز کامل گوش میدادی ...

صوتی سابلیمینال تصویری بیوکنزی اسمشه

اگه دلتون گرفته بگید براتون حمد بخونم♥️ 
از کوجا خریدی؟؟کدوم سایت؟؟ تاثیری از لحاظ ذهنی روت نذاشته؟؟

از آپارات فایلشو دانلود کردم کلا خیلی سردرد میگیری باید روزی بیشتر از ۸ لیوان آب بخوری

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
چی هست اینی که گفتی؟    

سلام دوست عزیز 

سابلیمینال یه فایل صوتی هست که روی دی ان ای فک کنم اثر بزاره و میتونه رنگ چشم یا هر چیزی رو تغییر بده

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤