2777
2789
عنوان

خسته شدم...حس میکنم اضافیم😥

113 بازدید | 2 پست

26 سالمه و شاغلم و مجرد

محل کارم یه دختره هست که یه سال از خودم بزرگتره و از شوهرش جدا شده..مشکلم اینه که خیلی منو اذیت میکنه..تقسیم کار کردیم...سه بار به همش زد تا اخرش کارای سختو انداخت به من و الکی ها رو خودش برداشت...بدبختیم هم اینه که مدیر دفتر و همکارا سعی میکنن به خاطر شرایطش مراعاتش کنن و میگن چون تازه جدا شده و روزای سختی رو پشت سر گذرونده هواشو داشته باشن...اینارو که میگم قصدم اصلا توهین نیست..من خودم مخالف این عقاید مطلقه و...هستم...فقط درد دل خودمه که دارم میگم...مدام سر کار میگرده ایرادای منو پیدا کنه و میگه عههه بیاین خانم فلانی اشتباه کرده که...امروزم رفتم یه سری کارا رو برای دوتامون تنجام دادم که یه وامی هست بگیریم...همه چیز اماده بود..گفتم فقط یه کپی مونده از شناسنامه های دوتامون خودت زحمتشو بکش...گفت من که کپی دارم خودم...من نمیرم برا کپی...حالا من دو ذوز برا اون برگه ها بدو بدو میکردم براش...خییلییی نمک نشناسه

الان خانومایی که شاغل هستن اگه حرفای منو بخونن خودشون میدونن که تو محیط کاربحث خواستگاری زیاد پیش میاد..خاستگارای خوب و بد میان و میرن...ولی اون تا میشنوه برای من خواستگاری اومده در میاد میگه اهاااا فلانی اومده خواستگاریت..اخییی اونکه اینجوریه فلانه بیسانه..من چنتا خواستگار دارم و فلانم و بیسانم...نمیدونم شاید چون فکر میکنه من مجردم دارم شانسای ازدواج اونو ازش میگیرم...ولی بخدا منم شرایط خودمو دارم..فعلا قصد ازدواج ندارم اصلا

حالا تو اداره ما همه جور آدمی هم پیدا میشه...یه اقایی هست همش اونو به اسم کوچیک صدا میزنه و اون خوشش نمیاد(اون اقائه کلا رفتارش خوشمون نمیاد ما خانوما ..همه ازش فاصله میگیریم)..دیروز درومده بهم میگه تو که نیستی تورو هم به اسم کوچیک صدا میزنه ها...گفتم من اصلا باهاش هم کلام نمیشم که اینجوری صدام بزنه...بعد چند روز پیش رفتیم یکی از واحدا یه فرم بگیریم...مسئولش کار اونو راه انداخت ولی منکه رفتم برام انجام بده دیدم پشت سرم واسم شکلک دراورد(همون مسئوله)
واقعا ناراحت شدم و بغض کردم...اصلا چیکار به کار من دارن...چرا همه هواشو داذن با اون اخلاقاش و حرفاش...چرا باید با من اینجوری رفتار کنن...خدا از هیچکدومشون نگذره ولا

عزیزم خیلی ناراحت شدم نمیتونی خودتو از این خانم دور کنی ؟ جای دیگه ای کار کنی بخش دیگه ای ؟ اینطور ک ...

امذوز جوش اوردم برم به رئیسم بگم منو جابجا کنه...بعدش فکر کردم اینکارو کنم من میشم ادم بده و تنبله و فکر میکنه میخوام از زیر کار دربرم...نمیدونم چی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.