2777
2789
عنوان

این کارو بکنم یا نکنم

263 بازدید | 26 پست

یه برادر شوهر دارم ۸سال از شوهر من کوچیک تره

مجرده

یه دختر خاله ام دارم ۴سال از برادرشوهرم کوچیک تره

اینارو میخوام معرفی کنم

حالا چندتا موضوع هست همه حول مامانم میچرخه

یک این که چون اول ازدواج خیلی اذیت کرد و بعدشم دعوا شد بین خانواده خودم و شوهرم میگم الان بگن نه از فامیل شما نمیگیریم من ضایع شم

بعد حالا اینا رفتن یهو مامانم تو گوش خالم بخونه که نه نده دخترتو چی؟

پسره ام ۳تومن اینا درامد داره دختر خالم بسازه ولی خوب با این گرونی کمه ولی این دختره ام خیلی دوست داره ازدواج کنه ولی خاستگاری که خانواده و اخلاقش خوب باشه نیست میگه با بی پولی میسازم ولی با بد اخلاقی نمیتونم

بعد من اول نگفتم بریم ها داشتم با شوهرم حرف میزدم گفتم پسر خوب سراغ نداری فلانی رو معرفی کنیم اون گفت بگیریمش واسه داداشم

حالا چه کنم؟ پیگیر شم یا نه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دخالت نکن حالا یه چیز میشه میندازن گردن تو خودت اذیت میشی

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

نه  بعدا حرفی بشه مبندازن گردن تو  دنبال دردسر نگرد بذار راحت یرتو رو بالشت بذاری بدون دغدغه ' مابا خالم خول بودیم اونا ۵بارمیامدن برای شام ناهار با دامادش ولی ما۱بار مامانم پارسال فوت کرد اینابعداز۵ماه نامزدی عروسی کردن عوضیها قبلش هم نگفتن اجازه هست یانه مامانم ۵۱سالش بود ای خالم۶۱سالش مامانم کوچکترین بچه خانواده بود  

من همسرم اصرار داشت دخترعمه ام رو برای برادرش بگیریم ولی من زیر بار نرفتم گفتم حوصله ندارم بعدا اتفا ...

اونم راه حل خودشو داره

من اول سنگامو وامیکنم با جفتشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره پیگیر شو اگه پسر خوبیه

ببین هم پسر هم دختر خوبی هستن نگران سازششونم نیستم

نامزدی رو گذاشتن واسه شناخت دیگه

من الان قلق اون جوش اول و بلد نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معرفیشون کنید بهم.

شوهرت ب داداشش در حد ی پیشنهاد بگه تا بفهمه نظر اون چیه.

تو از دور نظارت کن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین هم پسر هم دختر خوبی هستن نگران سازششونم نیستم نامزدی رو گذاشتن واسه شناخت دیگه من الان قلق او ...

کاری نداره دختر خالت بگو بیاد خونتون شبم برادر شوهرت با شوهرت مثلا سرزده بیان بشینین فیلم بینین بعد هم شما با برادر شوهرت و دختر خالت برید برسونیش خونش 

معرفیشون کنید بهم. شوهرت ب داداشش در حد ی پیشنهاد بگه تا بفهمه نظر اون چیه. تو از دور نظارت کن

پسدعا کنید لطفا

کلا نه واسه این وصلت واسه خوش بختی همه جوونا که واقعا ازدواج الان خیلی سخت شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40