2777
2789

سلام

میخوام توستر بخرم کمک پلیز

توستر چه مارکی دارین 

ازش راضی هستین 

یا چه توستری پیشنهاد میدین 

خیلی ممنونم از راهنماییتون

😊

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کمتای دارم تا الان ک یه ماهه استفاده میکنم راضیم.کلا تستر مارک خوب زیاد نداره اکثرا مارکای نااشنا دیدم من

یه بوش دیدم که اونم داد میزد فیکه

ولی رفتی بخری دقت کن ک تاجایی ک ممکنه شیشه کیپ شه

مث فر گاز کیپ نیست ها....ولی بعضیا نسبت به بعضیای دگ کیپ ترن و حرارتو خارج نمیکنن(ولی بازم یه فاصله ای داره واس تخلیه هوا)

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

کنوود دارم داعونه اصلا نخر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من قبلا یه کوچیک با فرگاز  داشتم اومدم خونه ی خودم گاز صفحه ای داره فر گاز و فروختم یه توستر بزرگ مارک سانی گرفتم ولی راضی نیستم میخوام فر توکار بگیرم ولی همبرا جاش مشکل دارم هم پولش 😆

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
من کمتای دارم تا الان ک یه ماهه استفاده میکنم راضیم.کلا تستر مارک خوب زیاد نداره اکثرا مارکای نااشنا ...

مرسی چقدر زیاد تایپ کردی 

خیلی مچکر

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
من قبلا یه کوچیک با فرگاز  داشتم اومدم خونه ی خودم گاز صفحه ای داره فر گاز و فروختم یه توستر بز ...

پولش رو خوب اومدی😊

من کمتای دارم تا الان ک یه ماهه استفاده میکنم راضیم.کلا تستر مارک خوب زیاد نداره اکثرا مارکای نااشنا ...

میشه بگی قیمتش رو