2777
2789
عنوان

چله عروس😐😑🤔🤔

284 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اصلاادم خرافاتی نیستم ولی چندروزه فکرم درگیره من اقدام کردم برای بارداری نزدیک۳ساله ولی نتیجه نگرفتم ۱۸ سالمه زودازدواج کردم رفتم دکتردوفاستون داده چون کیست ریزدارم حالااطرافیانم میگن چله عروس افتاده روت یعنی چی اصلامیگن کساییرومیشناسیم باردارشدن فهمیدن چله روشون بوده چله روبریدن درعرض یک ماه باردارشدن واقعیت داره ایا؟‌شمابلدین چه دعایی بخونم تارفع بشه ممنون

عشق اقاییمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج ساله ازدواج کردم چهار ساله اقدامم  دکترم چند بار رفتم گفتن مشکلی نداری  دیگه میگم خدا خودش بخواد میده پس این حرفا خرافاته من اعتقادی ندارم

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤

بله چله وجود داره، زمانی که دو دختر با هم عقد میکنن چله یکی رو اونیکی میفته یا وقتییه بچه به دنیا میاد میگن تا چهل روز نباید کسی رو سرش بیاد،( یعنی اول مهمون بیاد داخل خونه بعد بچه رو ببرن داخل) منم چله عروس شدم رفتم پیش یه سیدی برای ایات قران نوشت باردارشدم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
دارومیخورم خداکنه زودرفع شه

ان شاءالله رفع میشه نگران نباش، مگه با کسی همزمان عقد کردی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
منم پنج ساله ازدواج کردم چهار ساله اقدامم  دکترم چند بار رفتم گفتن مشکلی نداری  دیگه میگم ...

منم اعتقاندارم ولی میگن اثر آره گویادخترخالم باردارنمیشده حتی مرکزرویانم رفته گفتم توفرقی بامردنداری اومده رفته چلشوبریده باردارشده😶

عشق اقاییمم
چجوری بودانداختیدتواب یاچیکارکردین؟؟

نه همرام نگهش داشتم تا جوجم به دنیا بیاد