2777
2789
عنوان

دلم نفسمومیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 59 پست

سر چی؟ 

بچتو بردی یا نه

چند سالشه بچت

شوهرتو خودت چن سالتونه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

نباید خونه رو هیچ وقت ترک کنی.

حالام اشکال نداره برگرد خونه فک کن رفته بودی خونه داداشت مهمونی😊

شوهرتم خوشحال میشه.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی طاقت دوری ندارین چرا سریع جمع میکنین از خونه میرین؟🤨🤷🏻‍♀️

اون لحظه عصبی بودی میرفتی تو اتاق خلوت میکردی، دو ساعت بعد که آروم شدین از دلت در میاورد😕😕

تا بیخ پیدا نکرده پیام بده بگو (اسم بچتون) دلش واسه باباش تنگ شده🤗😋

میترسم برگردم واسش عادی بشه.من همون شب عذرخواهی کردم اما اون نه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

چرا تا هر چی میشه خونه زندگیتونو ول می کنید میرید؟

خوب تو همون خونه باهاش قهر کن..

ای بابا چرا شوهراتونو تو این دوره زمونه خراب تنها میزارین؟؟؟

پاشو برو اسی 

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

من قهر کردنی میدم اتاق درو میبندم بعد خم میشم از زیر در هی میبینم پس کی میاد منت کشی 🤣🤣

حالا تو رفتی چجور طاقت میاری من بودم نصف روز نشده میومدم  هی بهونه میاوردم و دید میزدم میرفتم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

برو

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
دل قهر ندارید خودتونو بی اعتبار نکنید

نمیدونستم انقدر دوسش دارم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم بنظرم در صورتی قهر رفتن خوبه قصد جدایی باشه این جوری توی چشم اطرافیان فقط خودتون رو زشت میکنید ...

کسی خبرنداره.فقط داداش و زن داداشم.اماخوب دل خودم تنگ شده براش

چرا الکی قهر میکنی که بخوای الان بی اعتبار بشی 

الانم اگ میخوای بری وسیله بیاری (الکی 😛😝)

ی تایمی برو همسر جانت خونه باشه 

بعدشم اگ تونستی دخترتو نبر

که شک نکنه (اگ ادم تیزیه)

بعدشم بیا خبر اشتیو به ما بده ...

سر چی؟  بچتو بردی یا نه چند سالشه بچت شوهرتو خودت چن سالتونه

بچه. روآوردم باخودم.8ماه.

وقتی طاقت دوری ندارین چرا سریع جمع میکنین از خونه میرین؟🤨🤷🏻‍♀️ اون لحظه عصبی بودی میرفتی تو اتاق ...

من پریود بودم.همون لحظه عذرخواهی کردم.تا فرداش صبرکردم ک حدافل نشون بده بابت رفتاراشتباهش پشیمونه اما...