2777
2789
عنوان

خونریزی( لکه بینی )بعدرابطه

406 بازدید | 27 پست

سلام ببخشیداین تاپیک زدم .مجبوربودم خیلی استرس دارم دیشب نتونستم بحوابم 

من حدودا ۵ماه ازدواج کردم واین اتفاق درحین هررابطه میافته 

دیگ خیلی افکارم ریخته بهم 

کسی میتونه راهنمایی کنه 🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خونریزی داری؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فک کنم شوهرت خیلی وحشیبازی درمیاره ارومتر بگو ...😁😁😁😁😑😎😳

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منم اولا اینچوری بودم بعد زدم اینترنت نوشته بود بعضیا بعدهررابطه خونریزی دارن ممکنه چند روز هم طول بکشه انقدر ترسیدم گفتم چقدر بدبختم که اینجوریم ولی بعد چندبار خودش درست شد دیگه هیچی نیومد

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
شایدبارداری منم نمیدونستم یبارخونریزی کردم فهمیدم باردارم یع تست بزن

چرا باردار بودنی خونریزی میکنن؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

منم اولا هر چندتا رابطه ی خونریزی داشتم ی بارش خیلی زیاد بود بعد ازاون دیگه نیومد 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چرا باردار بودنی خونریزی میکنن؟

من فکر کردم ازرابطه بوده یانزدیک پریودیم بوده بعد فهمیدم باردار بودم خبرنداشتم حتی رفتم ماما معاینم کرد خنگ بودگفت چیزیت نیس پریودی درحالی که خونش فرق میکرد