2777
2789
عنوان

خواب مشترک

348 بازدید | 14 پست

دیشب خواب یکی از دوستای قدیمم رو دیدم صبح بش پیام دادم که خوابت رو دیدم و اینجوری بود از تعجب شاخ دراوردیم اونم همین خوابو درباره من دیده بود توو یه شب توو خواب هم بودیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دربارش توو نت خوندم میگه ربطی به مغز نداره و روحتون باهم بوده

اره منم زیاد اینجور بوده

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

این مطلب کمکتون میکنه

https://www.arnusha.ir/آیا-رویای-مشترک-واقعیت-دارد؟/

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
واقعا؟ خیلی برام جالب بود آخه درسته اون موقع صمیمی بودیم اما الان زیاد باهم در ارتباط نیستیم چندین ...

اره زیاد برام اتفاق افتاده حتی اگه من خیلی بهش فک کنم همون روز ۱۰۰درصد میبینمش

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
واقعا؟ خیلی برام جالب بود آخه درسته اون موقع صمیمی بودیم اما الان زیاد باهم در ارتباط نیستیم چندین ...

من بعضی وقتا خواب پسرخالمو میبینم حالا نه بهش فکر میکنم نه صمیمی بودیم من ازدواج کردم اون مجرده واقعا نمیدونم دلیلش چیه😐

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
من بعضی وقتا خواب پسرخالمو میبینم حالا نه بهش فکر میکنم نه صمیمی بودیم من ازدواج کردم اون مجرده واقع ...

منم خواب پسر عموم رو میبینم بعضی وقتا 😐🤦‍♀️ من زودتر از اون ازدواج کردم اونم تازه امسال عقد کرده ولی بازم گاهی میبینم توخواب بهم علاقه داره وقتی از خواب بیدار میشم خیلی حس بدی بهم دست میده وقتی مجرد بودم هم خوابشو میدیدم نمیدونم دلیلش چیه حتی الان که باردارم یبار باز خوابشو دیدم حالم بد میشه واقعا خیلی بدم میاد خوابم خیلی واقعی بنظر میرسه وقتی بیدار میشم حس میکنم به شوهرم خیانت کردم🤦‍♀️😔

حالا هیچ حسی بهم نداریم تو واقعیت من که حسی ندارم بهش اونم اگه حسی داشت میومد خواستگاریم حتما دوستم نداشته که نیومده البته میومد هم ردش میکردم ولی نمیدونم دلیل خوابم چیه 

ممون از همه دوستای گلم که جوابمو دادین منظور من این نبود که با فکر کردن بهش خوابشو دیده باشم یا مسئله ازدواج نبود اخه اونم خانمه واضح بگم هردومون توو یه شب روحمون توو یه داستان خواب باهم بوده بدون فکر کردن به هم

منم خواب پسر عموم رو میبینم بعضی وقتا 😐🤦‍♀️ من زودتر از اون ازدواج کردم اونم تازه امسال عقد کرده و ...

من حس بدی ندارم ولی چن ساله اصلا ندیدمش برام جالبه چرا هر مدت یبار خوابشو میبینم چون کلا بهش فکر نمیکنم

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.